![]() |
#1 |
![]() Adamlar gay çıktı ortak fantazi gerçekleştiriyorlar valla
![]() ![]() Kemoş diyor ''türkiye suriye konusunda abd ye bağlı'', demirtaş diyor ''dışişleri bakanı suriyeye abd adına gidiyor'',ikiside aynı şeyi söylüyorlar,geceleri yastık altı muhabbetlerinde bunu kararlaştırmışlar belli ki ![]() Sonra kemoş diyor (oruçlu oruçlu sövdürüyor helal valla ![]() demirtaş lavuğu ne diyor ? ''başbakan suriyeye savaş mı açacak'' Bakın bakın karı koca nasılda aynı ağızı kullanıyor ![]() Sonra kemoş diyor ''ayaklanma ülkemizde de gerçekleşecek,bu olursa sorumlusu akpdir'',demezler mi ''ula kemal sokak sokak direnişe çağıran senin vekilin değil miydi,50 bin kişiyle devletin mahkeemesini basmaya gitme planı yapan sizin hayvanınız değil mi,1 gün önce silivriye gidip hakimlere savcılara baskı yapan sizin yalaklarınız değil mi diye. demirtaş ne diyor ''biz karışırsak her kesimden insan ölür,türkü kürdü arabı ölür'' gibisinen cümle,duble mal. Bu iki nonoş eminim aynı yatağı kullanıyordur,ıyk iğrenç bir durum :S Ama gerçekleri söylemek insanlık görevimiz,adamlar gay,aynı ağızı kullanıyor,yastık altında cilveleşiyorlar.Fantazilerini düşünmek bile istemiyorum. Hele kemoş demiyor mu ''ülkemizde şehitler kalkıyor başbakanın buna tahammülü nerede'' sözün bittiği yer.Sahi seçimlerden sonra görünmez oldu ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() özet geç...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İkisinden de adam olmaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mehmet bak akif gibi yaşları ufak üyelerimiz var onlara iyi örnek ol, lisanın ile
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkçem iyidir hacı de,da ları ayırıyorum,mu mi leri de,büyük harfle başlıyorum,noktalama ve virgüle özen gösteriyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hüdo bazı bölümleri sileyimmi...?
sakin ol oruç hırçınlaştırdımı? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |