AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2011, 22:15   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking kemoş ile demirtaş ortak fantazisi :D
Adamlar gay çıktı ortak fantazi gerçekleştiriyorlar valla Yani aynı sözleri söylediler demin haberlerde izledim de
Kemoş diyor ''türkiye suriye konusunda abd ye bağlı'', demirtaş diyor ''dışişleri bakanı suriyeye abd adına gidiyor'',ikiside aynı şeyi söylüyorlar,geceleri yastık altı muhabbetlerinde bunu kararlaştırmışlar belli ki

Sonra kemoş diyor (oruçlu oruçlu sövdürüyor helal valla ) ''başbakan sabrım kalmadı diyor ne yapacak askeri müdahalesindemi bulunacak''
demirtaş lavuğu ne diyor ? ''başbakan suriyeye savaş mı açacak''

Bakın bakın karı koca nasılda aynı ağızı kullanıyor

Sonra kemoş diyor ''ayaklanma ülkemizde de gerçekleşecek,bu olursa sorumlusu akpdir'',demezler mi ''ula kemal sokak sokak direnişe çağıran senin vekilin değil miydi,50 bin kişiyle devletin mahkeemesini basmaya gitme planı yapan sizin hayvanınız değil mi,1 gün önce silivriye gidip hakimlere savcılara baskı yapan sizin yalaklarınız değil mi diye.

demirtaş ne diyor ''biz karışırsak her kesimden insan ölür,türkü kürdü arabı ölür'' gibisinen cümle,duble mal.

Bu iki nonoş eminim aynı yatağı kullanıyordur,ıyk iğrenç bir durum :S
Ama gerçekleri söylemek insanlık görevimiz,adamlar gay,aynı ağızı kullanıyor,yastık altında cilveleşiyorlar.Fantazilerini düşünmek bile istemiyorum.

Hele kemoş demiyor mu ''ülkemizde şehitler kalkıyor başbakanın buna tahammülü nerede'' sözün bittiği yer.Sahi seçimlerden sonra görünmez oldu Arada bir sivri sinek gibi vızıldıyor ama neyse

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2011, 22:22   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
özet geç...
Alt 08-09-2011, 22:24   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İkisinden de adam olmaz
Alt 08-09-2011, 22:26   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Mehmet bak akif gibi yaşları ufak üyelerimiz var onlara iyi örnek ol, lisanın ile
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2011, 22:30   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Türkçem iyidir hacı de,da ları ayırıyorum,mu mi leri de,büyük harfle başlıyorum,noktalama ve virgüle özen gösteriyorum Ha cümle kurma şeklim tarzım başkadır bu da benim özelliğimdir
Alt 08-09-2011, 22:36   #6
Kullanıcı Adı
onurcan
hüdo bazı bölümleri sileyimmi...?
sakin ol oruç hırçınlaştırdımı?
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2011, 22:41   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Şekerim düştü
Alt 08-09-2011, 22:46   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
hüdo reyiz yine uçmuşun galiba :D
Alt 08-10-2011, 13:03   #9
Kullanıcı Adı
JonTurk
Bitirim İkili
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)