AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-11-2011, 03:29   #1
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart İrtica Paranoyası Hortladı,İnce'ye Gün Doğdu
Erzurum'da bir kadının oruç tutmadığı gerekçesiylye dövüldüğü iddiası irtica paranoyasıyla yaşayan Hürriyet Yazarı Özdemir İnce'ye 10 yıldır beklediği yazıyı yazdırdı: "Dememiş miydim ben..."


2003 yılında Fransa'daki başörtüsü yasağına giden yolu işleyen ve "Mini etekli kızı yaktılar" başlıklı sonradan asparagas olduğu ortaya çıkan bir habere imza atan Hürriyet yazarı Özdemir İnce'nin irtica paranoyası yine hortladı.

İnce yıllardır beklediği olay gerçekleşmişcesine "ben dememiş miydim" diye böbürlenmeyi de ihmal etmedi.

"İRTİCA GELMEMİŞ Mİ?"
Erzurum'da bir kadının oruç tutmadığı gerekçesiylye dövüldüğü iddiası üzerinden irtica yaygarası basan Özdemir İnce yazısında "Bir kadın oruç tutmadığı için linç edilme tehlikesi yaşıyorsa, irtica gelmemiş midir?!" dedi.
İRTİCA PARANOYASINA TUTULANLARIN NESLİ Mİ TÜKENDİ?
"İrtica ve bölünme paranoyasına tutulanların nesli mi tükendi?" diye soran Özdemir İnce cevabını ise şöyle verdi: Son yirmi yılın en çok kullanılan ve özellikle “irtica” ve “bölünme” sözcükleriyle birlikte kullanıldığı zaman çarpıcı bir anlam kazanıp muhatabını ezip geçen “paranoya” sözcüğü artık kullanılmaz oldu. Ne oldu, irtica ve bölünme paranoyasına tutulanların nesli mi tükendi? Hayır, paranoya sözcüğünü maymuncuk gibi kullanan kalemler de, paranoya olarak tanımladıkları iki tehlikenin geldiğini gördüler. Bu nedenle artık kullanamıyorlar.
İRTİCA YAVAŞ YAVAŞ, AHESTE AHESTE GELİR
İrticanın Türkiye'ye yerleştiğini ileri süren İnce, "Ne oldu, irtica ve bölünme paranoyasına tutulanların nesli mi tükendi?" diye sorduktan sonra şu yorumu yaptı: "İrtica, Suudi Arabistan'a gelemez çünkü anadan doğma irtica tarafından yönetilmektedir. İrtica denen şey, her zaman, İran molla devrimi gibi olmaz. Türkiye'deki gibi yavaş yavaş, aheste aheste gelir."
İRTİCA EV SAHİBİ OLDU
Bahçeşehir Üniversitesi tarafından yapılan “Dünya Değerler Araştırması”nın sonuçlarında yola çıkarak, irticanın kiracı olmaktan çıkıp ev sahibine dönüştüğü şeklinde yorumda bulunan İnce," Aslında nüfusun % 87'si oruç tutmuyor, % 70'i namaz kılmıyor, ama öyle görünmek zorunda hissediyor." dedi.

 

Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım