08-16-2011, 06:10 | #1 |
Aynı Şehirde İki Ayrı İftar Sofrası!
Antep'te yerel yayın yapan bir gazete, okuyucularına şehirden 2 ayrı iftar sofrası tablosu sunarak, aradaki yürek burkan uçurumu gözler önüne serdi.
İşte o haber... GERÇEK SOMALİ SOFRASI Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, şehrimizde Ak Parti il başkanlığınca düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yüzlerce partilinin katıldığı iftar yemeğinde kuş sütü eksikti. Öte yandan 10 binlerce yoksul aileden biri olan Sevim Gezerkuş ise ailesiyle birlikte iftarını bu sofrada açtı. İktidar temsilcileri dün iftarını Şato Restoran’da açtı. 10 binlerce yoksul ailenin yaşadığı şehrimizde objektiflere takılan bu fotoğraf karşısında Sevim hanımın iftar sofrası arasındaki uçurum gözler önüne serildi. Muhabbetin üst seviyede olduğu iftar sofrası öncesi Bakan Ergün ve iktidarın yerel temsilcileri konuşmalarında tozpembe bir tablo çizdiler. Turan Emeksiz Mahallesi 34 Nolu Sokak 11 numaralı evde yaşayan Sevim Gezerkuş, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle eşi tarafından terk edildi. Annesi, babası ve çocuklarıyla birlikte tek odalı bir evde yaşayan Gezerkuş, bir ekmek alacak parasının olmadığını anlattı. Komşularının yardımıyla çocuklarının karınlarını doyurmaya çalıştığını anlatan çaresiz kadın utana utana yardım istedi. Gaziantep Hakimiyet
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-16-2011, 06:11 | #2 |
şimdi ortalıkta çok abes bir durum var...
biri toplu iftar, diğeri normal ev iftarı.. kıyaslanacak bir durum yok.... |
|
08-16-2011, 06:22 | #3 |
Böyle uçurumlar hep olacak.
Olmalıda.. |
|
08-16-2011, 06:25 | #4 |
üsttekiler orucu anlamamış insanlar,alttakiler ise üsttekilerin orucu anlamasını bekleyen insanlar...
|
|
08-16-2011, 06:27 | #5 |
bizim sofra bence epey abartılı olmuş.
başbakan uyarmıştı halbuki iyiki uyarmış |
|
08-16-2011, 06:37 | #6 |
İtiraz etmenize birşey demiyorum, bu İslam'ın gereği.
Ama şurasıda var sınav dünyasındayız, eşitlik aranması için vardır. Eşitlik olsaydı sınav olmazdı. Üst resim için birşey demiyorum bakanlık düzeyinde toplu iftar, fakat sofrasında 20 kişiyi doyuracak aileler var, bu da onların sınavı. Fakir için üzülmem ben, fakiri düşünmeyen zengin için üzülürüm. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|