AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-24-2011, 15:01   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Thumbs up Çelik: “Türkiye'de 20 milyon Kürt oyu varsa neden BDP 2,5 milyon oy aldı?”
Hüseyin Çelik BDP'lilere öyle bir soru sordu ki...


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, BDP'lilere öyle bir soru sordu ki...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, SKY Türk televizyonunda katıldığı canlı yayında “Türkiye'de 20 milyon Kürt oyu varsa neden BDP 2,5 milyon oy aldı?” dedi.




SKY Türk’te gündeme dair soruları cevaplayan Hüseyin Çelik, TSK’nın Kandil’e düzenlediği operasyonu ve artan terör olaylarını değerlendirdi. Kürt halkını BDP ve PKK ile özdeşleştirmenin yanlış olacağını kaydeden Çelik “Ak Parti Kürt halkını hiçbir zaman PKK ile BDP ile özdeşleştirmez. Ben BDP’li arkadaşlara soruyorum. Türkiye’de 20 milyon Kürt varsa, siz 2,5 milyon oy alıyorsunuz. Bunu nüfus oranı ile çarptığınızda 3.7 milyon eder. Bu rakamda 6’da bir eder neredeyse. BDP özellikle Kürtlerin yoğunlukla oy verdiği bir siyasi harekettir.” dedi.

ÇİÇEKLE KARŞILIK VEREMEYİZ
Teröre karşı Türkiye’nin nefsi müdafaa halinde olduğunu belirten Hüseyin Çelik “Dünyanın hiçbir yerinde size saldıran silahlı bir gruba karşı siz çiçek buketleriyle karşılık vermezsiniz. Silahlı saldırı devam ettiği sürece, silahla cevap verilir. Türkiye bir nefsi müdahale içindedir. Ama şunu bilmeliyiz. Yeryüzü sadece silahla terör örgütlerini bitiren bir ülke yoktur. Bir taraftan onu yaparken, bir taraftan lojistik desteğini kesmek gerekiyor. Diğer bir taraftan da bu terörü ortaya çıkarak sebepleri bitirmek gerekiyor.” diye konuştu.

BDP KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ DEĞİL
BDP’nin Kürt halkının temsilcisi olmadığını söyleyen Çelik “Bu süreçte yapıcı katkıda bulunabilir ama BDP Kürtlerin yegane temsilcisi değildir. Kürt halkı ile BDP’yi, PKK’yı özdeşleştirip bütün Kürtlere suçlu muamelesi yapmak, onlara o şekille de bakmakta doğru değildir. Ben Türkiye’de toprak bölünmesi olacağına asla inanmadım. Yüreklerdeki bölünme, gönüllerde ki bölünme çok daha vahimdir. İnsanın ölümüne sevinmemek lazım.” şeklinde konuştu.


video:

 


Konu ALmi´ tarafından (08-24-2011 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım