![]() |
#211 |
![]() Midesizliklerinize alışık olduğumuz için ciddiye almıyoruz...
Anca böyle kendi gazetelerinizde bir nevi masturbasyon yaparak içinizdeki suçluluk duygularınızı boşaltın siz ;) Neden Uefaya hesap sormuyorsunuz Türkiyeye uyguladığınız kuralları !!! neden İtalyaya neden Portekizede uygulamadınız diye... Hani bu memleketi en çok siz seviyorsunuz ;) Memlketini rezil ettiler dünyaya, ama işinize geldi dimi; kim tajkar memleketi, su veren itfaiyenin... |
|
![]() |
![]() |
#212 |
![]() Yunanistan istedi diye Türkiyeye yaptırım uygulayan Uefa yetkilşilerine adamsınız manşeti atabilecek kadar aşağı ve adi olabileceğinizi hiç düşünmemiştim... ( Manşet atana )
|
|
![]() |
![]() |
#213 |
![]() "Adamsınız.."
Daha ne denir ki bunlara.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca İtalya'daki olayda Milan cezasını almıştı. UEFA'nın yaptırım uygulamasına gerek kalmamıştı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
![]() Bazı takım taraftarlarının Türkiyeye uygulanan bu çifte standart karşısında sırf kendi menfaatleri ve 25 milyon avro için sevinmeleri ve utanmadan göğüs kabartmaları artık yeminle midemi bulandırmaya başladı...
Keşke bu kadar düşmese idiniz 25 milyon avroyu memleket insanları olarak toplar verirdik size, en azından bu adiliğe şahit olmazdık... Aynı memleketin insanı olduğum için utanıyorum... |
|
![]() |
![]() |
#216 | |
![]() Alıntı:
Ama Şampiyonlar ligine katılmıştı ve o senede şampiyon olmuştu... Uefa demeişti bu takım suçlu Şampiyonlar ligine katılamaz diye, Portoyada demedi ve oynattı. İtalya ve Portekizden Türkiyenin ne eksiği var hey memleketini en çok seven milliyetçi arkadaş... |
||
![]() |
![]() |
#217 |
![]() ben hayatımda bu kadar midesi geniş bir takım görmedim.
tam manasıyla midesizlik örneği gösteriyorlar. |
|
![]() |
![]() |
#218 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#219 |
![]() O midesizlik ve günahkarlık Fenerbahçe'ye ait.
Mahkeme sonucunda da bunu göreceğiz. N'okta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() Mahkeme sonucunda görelim, Yunanlar istedi diye görmeyelim...
Uefa şovmenlik yapsın diye görmeyelim... Türkiyeye 2. sınıf memleket muamelesi yapılarak görmeyelim... Bu durumdan sizde rahatsızsınız ama menfaat dünyası ve kuyruk acısı işte. E tabi 25 milyon avronun payı yok değil hani... Bizim cezamızı Federasyon verecekti, aynı durumda Milana Portoya ceza vermeyen Uefa değil... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
|
|