![]() |
#231 | |
![]() Alıntı:
![]() vay arkadaş ![]() |
||
![]() |
![]() |
#232 | ||||
![]() Alıntı:
![]()
55 Bin Ezik görsün gözler ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
![]() http://vimeo.com/27146499
ezilmiş büzülmüş hatta düzülmüş görmek isteyende bi zahmet buna baksın... ağlatır üzer büzer hatta cinnete sokar... dikkatli izleyin... |
|
![]() |
![]() |
#234 | |
![]() Alıntı:
bütün branşlarda diğer kulüpleri ezip geçen ![]() tabiğğ tabiğğ mübarek ama kimse sizin gibi midesiz olamaz be ayrıyetten görmemiş adamlar bir şampiyonlar ligi galibiyeti almadan destanlar yazmaya başladılar videolar falan ![]() tabi trabzon için şampiyonlar ligine gitmek zaten başlı başına bir destan ezikler ya ![]() |
||
![]() |
![]() |
#235 | ||||
![]() Alıntı:
![]()
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
![]() kına yaksınlar, hayırlı uğurlu olsun. avrupada nasıl rezil olduklarını görebilmemiz için iyi bir şans oldu. tanımadığımız kıbrıs rum takımına bile elenen son 10 yılda tur dahi atamayan, önüne gelen her takıma boyun eğen, ülkemizi rezil eden, puan alamayan trabzonsporlular haydi kına yakmaya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
![]() yok konusalarda sanki cok büyük basarilar yasamis gibi konusuyor
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
![]() Herkes google amcaya girsin bir zahmet,görselleri tıklayın ve menemenspor yazın
![]() |
|
![]() |
![]() |
#240 |
![]() valla kardeş ben sana şampiyonluk diyorum sen türkiye kupası :D
tabi sende haklısın genelde ilk üçte yer alamadığınız için sizin için önemli başarıalr bunlar... 18 şampiyonluğumuz var önce o göğsünüze 1-2 yıldız takın öyle gelin... 15 yıldır ne zaman şampiyon olmak için çabalasanız hep fener düzüyor... aykut koyar ağlarsınız... 2004 te nobre :D 2005te penaltıdan alex koyar ağlarsınız... geçen sezon yine aykut diyelim :D 15 senedir ne zaman şampiyonluğa yaklaşsanız hep fener veriyor ayarı size... bunun acısı daha 30 sene çıkmaz sizden... hatırlıyorum o zamanda fatih tekke penaltı verilmedi hakkımızı yediler diye zırlıyordu :D |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 22 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 22 Misafir) | |
|
|