AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-28-2011, 00:03   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart FKM den Skandal İptal Gerekçesi
Özgür Kudüs Platformu`nun Dünya Kudüs Günü münasebetiyle düzenleyeceği etkinlik adresinin değişmesi sonrası gelen tepkiler üzerine platform yetkilileri yazılı bir açıklama yaptı.

Program adresinin değişikliği sonrası gelen yoğun telefon ve mailler nedeniyle Özgür Kudüs Platformu yetkilileri yazılı kısa bir açıklamada bulundu. Açıklamada şöyle denildi;
“Özgür Kudüs Platformu’nun, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle Fırat Kültür Merkezi’nde (FKM) düzenleyeceği etkinliğin programa son üç gün kala ani bir adres değişikliğine gitmesi, FKM yönetiminden kaynaklanmıştır. Sözleşmenin 15 gün önceden yapıldığı programın iptal gerekçesi olarak da ‘programınızda radikal unsurlar olduğu gerekçesiyle yönetimden gelen emirle programınızı iptal etmek zorunda kaldık.’ denilmiştir. Özgür Kudüs Platformu olarak haksız ve keyfi sebeplerle dünya Kudüs Günü etkinliğini engelleyen FKM yönetimini kınıyoruz.
Yapılan zorunlu adres değişikli nedeniyle göstereceğiniz anlayıştan dolayı programa katılacak kardeşlerimize de şimdiden teşekkür ediyoruz.”
Programın düzenleneceği yeni adres: Çınar Kongre Merkezi 4. Etap Başakşehir - İstanbul

doğruhaber

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-28-2011, 00:04   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
programınızda radikal unsurlar olduğu gerekçesiyle yönetimden gelen emirle programınızı iptal etmek zorunda kaldık.

Ulan bela mı okusam ıslah mı dilesem bilmiyorum...
...

Konu onurcan tarafından (08-28-2011 Saat 05:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: daha kibar olalım..
Alt 08-28-2011, 00:33   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Okuyunca kan beynime sıçramıştı, "şerefsizler"..!
Alt 08-28-2011, 00:41   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
türkan saylan kongre merkezindne randevu alınsaydı
Alt 08-28-2011, 00:44   #5
Kullanıcı Adı
Ammar
Fırat Kültür Merkezini KINIYORUZ !

ümmet vahdet ve islami davada mucadeleden nasibini almamış.Siz Menfaat perestleri ibretle izliyor ve esefle kınıyoruz... Rabbimiz Sizi daha dünyada cezalandırsın ve Programa katılamayacak kardeşlerimizin hakkını, Menfaat perestliğiniz nedeniyle dünyada sizlerden alsın ki daha çok acı çekesiniz.

iletişim adresleri mesaj atmayı unutmayın.
E-Posta: [email protected]
Webmaster E-Posta: [email protected]

Konu Ammar tarafından (08-28-2011 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011, 00:48   #6
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
gerekçelerini skandal olarak görmüyorum..kendilerine göre haklı olabilirler..
skandal olan şey FKM nin kendilerine ters olan bu meselede tereddüt edicekleri izin vermiycekleri bariz olan birşeyin sözleşmesini yapmış olması, hadi yaptı 3 gün kala neden iptal ediyor...
FKM ye bunu yakıştıramadım...

_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2011, 00:49   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
gidelim önünde basın açıklaması yapalım
yumurtalar domatesler benden

Alt 08-28-2011, 00:58   #8
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
mail attım saydırdım

tırsıp kapatırlar la şimdi çevik kuvvete haber verir bu korkaklar sürüsü
bu uysal koyunlar güzel bir cevabı hakediyor aslında ama

ya sabır ya selamet !
Alt 08-28-2011, 01:01   #9
Kullanıcı Adı
CeVHeR
La bırakın gidelim Taksime alışveriş yapalım :P
Alt 08-28-2011, 01:03   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
mail attım...
taksime gidelim abi...
3-4 gibi taksimde oalcağım ben...
olmadı eminönünde olurum beraber gideriz şu yürüyüşün sonuna katılayım hiç değilse

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)