09-03-2011, 23:56 | #51 |
Arkadaşlar dinimiz adına hizmet veren alim zatlarımız hakkında bu tarz haberler ancak fitneciliğe ve güvensizliğe yol açar..
Cübbeli hocanın üslubunu yada İslamoğlunun yorumunu beğenmememiz onlar hakkında atıp tutma hakkını vermez bizlere...yorum yapacaksakta her iki hocamızıda seven değer veren insanları düşünerek yorum yapalım.. Mustafa İslamoğlu çok değer verdiğim yakinen takip etmeye çalıştığım çok değerli bir din adamıdır...ayrıca üç Muhammed kitabınına tam bitiremesemde heme hemen hepsini okudum..konusu içeriği mükemmeldi...kitabı eleştirmek için dinlemekten çok okumak lazım |
|
09-04-2011, 02:05 | #52 |
Gol oldu mu?
|
|
09-04-2011, 03:13 | #53 |
Gol yok anlaşılan...
|
|
09-04-2011, 03:31 | #54 | |
Alıntı:
bi daha oku derim... zira hayrettin karaman öyle demiyor... başka delillerde koyuyor... http://www.hayrettinkaraman.net/makale/0489.htm Bu bilgiye ulaşan veya buna uygun fetva alan bir kadının bunu uygulama hakkı vardır. Herhangi bir ictihadı ve mezhebi müminlere dayatma hakkımız yoktur. Müslümanlar, çocukluktan itibaren öğrenip uyguladıkları mezhepte devam edebilirler, ama ihtiyaç duyduklarında bilgi sahibi oldukları, fetva aldıkları başka ictihadlara da uyabilirler. diyor |
||
09-04-2011, 12:59 | #55 | |
Alıntı:
Akıncı biz karnımızdan konuşmuyoruz. Hayrettin Karaman da aynı şeyi ifade ediyor camiye gitmek için orada vakit geçirmek sohbet dinlemek ve ibadet amaçlı giremez bunda ittifak olmakla beraber herhangi bir işi var ise camiye işini halletmek için girebilir işini gördükten sonra da çıkabilir diye ekliyor. Demek ki camiye girebilir ifadesi insanı SAPIK YAPMAYA yeterli delil değil. Burada bana göre Cübbeli İslamoğlundan gelen eleştirilerin ŞOKU ile acaba nereden yakalasam telaşı ile ucuz bir konuşma yapmış. |
||
09-04-2011, 14:42 | #56 |
Artık bu tarz konuları okumuyorum...
Kısır bir tartışma etrafında şekillenip gidiyor... |
|
09-04-2011, 14:52 | #57 |
|
|
09-04-2011, 14:57 | #58 |
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |