09-29-2007, 17:49 | #1 |
CEYHUN ERİŞ AVRUPA DEDİ
Son haftalarda sergilediği inişli-çıkışlı performansla hayal kırıklığı yaratan Ceyhun Eriş, taraftarları rahatlatacak açıklamalar yaptı.
Son haftalarda sergilediği inişli-çıkışlı performansla hayal kırıklığı yaratan Ceyhun Eriş, taraftarları rahatlatacak açıklamalar yaptı. Sivasspor maçına takılıp kalmanın doğru olmadığını belirten tecrübeli orta saha futbolcusu, “Biz her hafta maç yapıyoruz. Tek bir karşılaşmaya odaklanmak doğru değil. Bu tip olayların uzaması insanları olumsuz etkiliyor. Ama biz kafamıza takmamaya çalışıyoruz” dedi. Ceyhun hiç bir oyuncunun yedek kalmayı istemediğini de belirterek sözlerini şöyle bitirdi: “Takımda 25 kişiyiz. Yedek kalmayı sıkıntı yaparsanız oynayanlara haksızlık edersiniz. Herkes kadar ben de oynamak istiyorum. Belki devre arası isteyip gönderebilirler de beni. Futbolda her an her şey olabilir. Yurt dışında oynamayı gerçekten çok istiyorum. Bir şekilde o hedefe ulaşmayı arzuluyorum. Onun için, ’burası son durak olmayabilir’ dedim. Geleceğin ne getireceğini kimse bilemez.”
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-29-2007, 19:55 | #2 |
CEYHUN ERİŞ AVRUPA DEDİ
ceyhun çok iyi başladı ama aynı şekilde gitmiyo sadece omu takım şeklinde iyi gitmiyoruz
ve bunun sbeebi bence oruç tutmamaları ziya bey tututrmuyor ramazan başladıktan beri takım kötü gidiyo |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|