![]() |
#1 |
![]() Eylül Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: ..... En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevilen Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Şair Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Entellektüel üye: ..... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() En Aktif Üye: 1. Geleneksel forum iftarına katılan tüm üyeler kendi konularında gayet aktiflerdi
![]() ![]() En Yardımsever Üye: .....seyyah En Ciddi Üye: .......Gönülden, seyyah, Ahmet Yasin, grevs, eşref En Çok Rastladığınız Üye: ....... 1. Geleneksel forum iftarına katılan tüm üyeler ![]() ![]() En Fanatik Üye: .......cevher, ottoman, Bilal baştan En Kibar Üye: .......seyyah, almi, tarantula_,feride,sevban En Komik Üye: .......hüdaverdi, hüdavendigar En Daimi Üye: .......Akıncı 34 En Paylaşımcı Üye: .......azap, cihannur, meçhul, ottoman En Sevilen Üye: .......sanırım Akıncı 34... Nûn,sevban sevilenler arasında gördüğüm kadarıyla... ![]() En Sinirli Üye: ....... ben olsam gerek ![]() ![]() En Sabırlı Üye: ....... eşref, tarantula_, bluemoon,cihannur En Şair Üye: ....... Mustafa cilasun abi 1 numaralı şair abimiz ![]() En iyi İmza: .......bu ay yardım konulu imzaları iyi olarak ilan ediyorum ![]() En iyi Kullanıcı Adı: .......almi, [o]bjektif, seyyah, ottoman,unnamed,epivates akıncı 33 : D En Efendi Üye: .......seyyah, almi, xhidayet, terennüm En Muhalefet üye: .......Akıncı 34, grevs En özlenen üye: ....... el emin kardeşim… En Fotojenik üye: ....... cevher, rengahenk En Özgürlükçü üye: .......akıncı 34, furkancabakış,grevs,Ahmet yasin En Aykırı üye: ....... ben ![]() En iyi Yorum yapan Üye: .......eşref, seyyah, mavera, Gönülden En Kendine güvenen Üye: .......ottoman ![]() En hayvansever üye: ....... Hüdaverdi, ruhi zar En ilginç yorum yapan üye: .......hüdaverdi ( gerçekten oturup 1 saat düşünsem o yorumları yapamam ![]() ![]() En Yeteneğini yansıtan üye: .......ottoman, [o]bjektif Evet birde bana 5 en karşılığında 126 beğeni vericem diyerek rüşvet teklif eden ve nurculuğumdan haz etmeyen Akıncı 34 adlı üye için yönetimi tekrar uyarıyım bu insan beğenileriyle tehlikeli oldu benden söylemesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu _Ednâ_ tarafından (09-07-2011 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() eyvAllah...
Konu OTTOMAN tarafından (09-07-2011 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah razı olsun abla mahcup ettiniz...
![]() |
|
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yobazkondu soruşturması ayın enleri seçimlerine kadar ulaştı ayrıntılar geliyor.... |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Teşekkür ederiz enlerinizde görünmek güzel.
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() bi repi hak ettin... bu arada yorumumu kim sildiyse kofluğun lüzumu yok... |
||
![]() |
#8 |
![]() bende bu pazar bir liste yapayim
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() pazar günü söyle okkali bir liste yapayimda burasi senlensin
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ne pazarmış mübarek.. Millette en en diye kırılıyor.. Of kardeşlik hangi birinden dert yanacaksın bilemiyorum..
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|