09-20-2011, 22:18 | #11 |
Kanıtlanmış bir şey yok...
Çıkan ses kayıtları düzmece... Mesela MİT - PKK görüşmesi düzmece ama darbe planıyla ilgili çıkanların hepsi doğru... ? Böyle oluyor değil mi :D |
|
09-20-2011, 22:20 | #12 | |
Alıntı:
pkk ile kimin görüştüğü umrumda değil kim görüşüyorsa verdiğimiz şehitleri görmezden gelip anaların yüreğini dağlıyor... |
||
09-20-2011, 22:23 | #13 |
Olgusal olarak niteliyorum fakat siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz... MİT kimin kurumu kim için çalışıyor ? Devlet için eee yani devlet görüşüyormuş, şema mı çizeyim ? Ayrıca artık bırakın şehitleri ve ailelerini istismar etmeyi, öyle birşey olmuyor merak etme başka analar ağlamasın diye uğraşılıyor..
|
|
09-20-2011, 22:25 | #14 |
MİT'i hükümet birimi olarak görmek kusura bakma ama acayip bir mallık örneği.
Dediğim gibi,başbakan,hükümetin görüşmediğini ama devlet birimlerinin görüşebileceğini seçimden bu yana sürekli defalarca üstüne basa basa dile getirdi. Devlet düzeyinde değil,istihbarat düzeyinde görüşülür. Konu açıklığa kavuştu,gerisi algılamaya kalmış,zorla algılatamayacağımıza göre,sadece okumanı değil anlayarak okumanı tavsiye ediyorum. Konuyu kapatıyorum. Konu Hüdaverdi tarafından (09-20-2011 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|