AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 09-20-2011, 22:18   #11
Kullanıcı Adı
Blur
Kanıtlanmış bir şey yok...

Çıkan ses kayıtları düzmece... Mesela MİT - PKK görüşmesi düzmece ama darbe planıyla ilgili çıkanların hepsi doğru... ?

Böyle oluyor değil mi :D
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-20-2011, 22:20   #12
Kullanıcı Adı
Blur
Alıntı:
Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece ana başlıkları okudum, gerisini okuma gereği görmedim. Fakat sizler ne güzel niyet okuyorsunuz mübarek.. T.C Başbakan'ı Abdullah Öcalan ile görüştü mü ? "Biz hükümet olarak görüşmeyiz dedik devlet görüşebilir" dedi Sayın Erdoğan keza MİT'in Abdullah Öcalan ile görüşmesinde bir sakınca görmüyorum terörü bitirme hususunda gereken ne varsa yapılmalı bunda bişe yok, hele hele Erdoğan'a saldırılacak bir yan asla yok..
Devlet hükümetten bağımsız çalışabilir mi Hele şu dönemlerde...

pkk ile kimin görüştüğü umrumda değil kim görüşüyorsa verdiğimiz şehitleri görmezden gelip anaların yüreğini dağlıyor...
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-20-2011, 22:23   #13
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devlet hükümetten bağımsız çalışabilir mi Hele şu dönemlerde...

pkk ile kimin görüştüğü umrumda değil kim görüşüyorsa verdiğimiz şehitleri görmezden gelip anaların yüreğini dağlıyor...
Olgusal olarak niteliyorum fakat siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz... MİT kimin kurumu kim için çalışıyor ? Devlet için eee yani devlet görüşüyormuş, şema mı çizeyim ? Ayrıca artık bırakın şehitleri ve ailelerini istismar etmeyi, öyle birşey olmuyor merak etme başka analar ağlamasın diye uğraşılıyor..

Alt 09-20-2011, 22:25   #14
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
MİT'i hükümet birimi olarak görmek kusura bakma ama acayip bir mallık örneği.
Dediğim gibi,başbakan,hükümetin görüşmediğini ama devlet birimlerinin görüşebileceğini seçimden bu yana sürekli defalarca üstüne basa basa dile getirdi.
Devlet düzeyinde değil,istihbarat düzeyinde görüşülür.
Konu açıklığa kavuştu,gerisi algılamaya kalmış,zorla algılatamayacağımıza göre,sadece okumanı değil anlayarak okumanı tavsiye ediyorum.
Konuyu kapatıyorum.

Konu Hüdaverdi tarafından (09-20-2011 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir..

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)