09-21-2011, 01:11 | #1 |
Oğul Kanadoğlu: Bu Meclis Anayasa Yapamaz Dedi
Baba oğul kutsal cunta!!! Tam dinozorlardan kurtulduk derken dinazorun yumurtasindan yenisi cikti!!
Oğul Kanadoğlu: Bu meclis Anayasa yapamaz 367'nin mimarı Sabih Kanadoğlu'nun Anayasa Profesörü oğlu Korkut Kanadoğlu, “Bu Meclis Anayasa yapamaz” dedi. 367'nin mimarı Sabih Kanadoğlu'nun Anayasa Profesörü oğlu Korkut Kanadoğlu, "Bu Meclis Anayasa yapamaz" dedi. BMM Başkanı Cemil Çiçek'in başkanlığında, Türkiye'nin önde gelen 24 anayasa profesörü yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıya "Meclis yeni anayasa yapabilir mi" tartışması damga vurdu. Yaklaşık 5 saat süren toplantıda yeni anayasanın nasıl yapılması gerektiği tartışıldı. Toplantıya katılan anayasa profesörleri görüşlerini açıkladı. Sabih Kanadoğlu'nun oğlu Özyeğin Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu'nun sözleri tartışmalara neden oldu. Kanadoğlu, TBMM'nin yeni Anayasa yapamayacağını iddia ederek, "Bu Anayasa yürürlükte iken yeni bir Anayasa yapılamaz. Ancak bu Anayasa üzerinde değişiklik yapılabilir. Yeni Anayasa yapılması için kurucu meclis kurulması gerekir"dediği öğrenildi. Kaynak: AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-21-2011, 01:13 | #2 |
ben de soruyorum anayasayı belediye mi yapacak
isme bak hizaya gel korkut |
|
09-21-2011, 01:17 | #3 |
Film gibiler yau...
|
|
09-21-2011, 01:19 | #4 |
Bırak desin çocukluğundan belli evinde bunlar konuşuluyor adamın.
Tabi böyle söyliyecek.. Çocukluğuna inmek lazım... |
|
09-21-2011, 01:22 | #5 |
ruh hastaları pis adamlar vatan hainleri insan azcık ülkesini ve milletini düşünür ama nerdee ? adamların derdi memleket ilerlemesin halk uyanmasın, halk düşünmesin, millet cahil kalsın türkiye gelişmesin ki onların yaşam alanı genişlesin. Allah hidayet ve iman nasip etsin diyecek bişey yok...
|
|
09-21-2011, 01:24 | #6 | |
Alıntı:
|
||
09-21-2011, 01:31 | #7 |
Laikliğe aykırı eylemlerin odağı olmuş olan AK Parti anayasa değişikliği yapamaz diyorlardı bazıları. AK Partili milletvekillleri anayasa değişiklikliğini yapıp TBMM'den geçirip halkoylamasına sundular ve halkımız da 12 Eylül 2010 Halkoylamasında o anayasa değişikliklerini % 58 Evet oyuyla kabul etti.
TBMM, en az 330 milletvekilinin oy desteğini alabilirse yeni anayasayı yapar, buna da hukuken kimse bir şey diyemez ve engel çıkaramaz! Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir muz cumhuriyeti değildir! Anayasanın maddeleri tek tek en az 330 milletvekilinin oyuyla ve referenadum yoluyla değiştirilebiliyorsa, tüm maddeleri de toptan olarak en az 330 milletvekilinin oyuyla ve referandum yoluyla değişitirilebilir. |
|
09-21-2011, 01:34 | #8 |
Ana-yasa yapan kim babalar gibi yasa yapılacak öğrenemedi hala
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|