09-30-2007, 15:00 | #1 |
Kartal'da hedef adam Dereli
Beşiktaş Kulübü Genel Menejeri Engin: "Beşiktaş camiasından özür diliyoruz.Beşiktaş alehine kararlar çok kolay veriliyorBeşiktaş Kulübü Genel Menejeri Engin: "Beşiktaş camiasından özür diliyoruz.Beşiktaş alehine kararlar çok kolay veriliyor"
İbrahim Toraman:"Kessinlikle penaltı değil kayarak müdahale ettim ve topu aldım" Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Galatasaray karşısında ortaya koydukları performans nedeniyle camialarından özür diledi. Sinan Engin, derbi maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, soyunma odasında oyunculara, "Hakemi bir kenara bırakın, hiçbir şey oynamıyorsunuz, kendimizi kandırmayalım artık" dediklerini ifade ederek, "Böyle bir futbol oynadığımız ve seyrettirdiğimiz için, Beşiktaş camiasından özür diliyoruz. Eksiklerimizi görüyoruz. İyi oynamadığımızı biliyoruz" dedi. Hakem kararlarına da eleştirilerde bulunan Engin, özellikle Galatasaray’ın 2. golü bulduğu penaltı kararı üzerinde durarak, "Top oynamıyoruz tamam. Hakemlere ihtiyacımız yok ama biz diyoruz ki adil olsun, berabere bitsin maç. Futbolcularımızın kötü oynamasının bütün sorumluluğunu üstleniyoruz. Takımımız iyi oynamıyor bu bir gerçek.Beşiktaş’ın lehine kararlar çok kolay veriliyor. Beşiktaş’a karşı çok kolay hatalar yapılıyor. Biz takımımızı düzeltiriz ama bunların düzelmesi lazım" diye konuştu. Toraman:"Kessinlikle penaltı değil" Penaltı pozisyonundaki Beşiktaşlı oyuncu İbrahim Toraman, hakemin kararının yanlış olduğunu savunarak, "Kesinlikle penaltı değil. Ben kayarak müdahale yaptım ve topu aldım" dedi.Toraman, maçın geneline bakıldığı zaman hakemin aleyhlerine kararlar verdiğini, takdir haklarını sarı-kırmızılı ekipten yana kullandığını, siyah-beyazlı ekibe karşı çok kolay düdükler çaldığını ileri sürdü.Beşiktaş’ın tek golünü atan Tello da penaltı kararının yanlış olduğunu savundu.İbrahim Üzülmez ise rakiplerini seyircisinden yoksun ve eksik yakaladıkları bu maçta kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Maalesef oyun olarak hiçbir şey yapmadık. Tartışılan bir penaltıyla da yenildik.Bir an önce toparlanmamız gerekiyor" diye konuştu. KAYNAK FANATİK
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-30-2007, 15:04 | #2 |
Kartal'da hedef adam Dereli
haklılar hakem çok aleyhimize karar verdi ama
oynayan bi takım yoktu ortada halemin ardına sığınmaktan vazgeçip artık topa vurmayı öğrenmek gerek |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|