![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şivan şüphesiz anadolunun yetiştirdiği en büyük ozanlardan biri yıllardır sürgünde olsada kıymetini bilemesekte..
Cumhurbaşkanlarının devlet başkanlarının dinlemek için konserine gittiği dünyanın en büyük 10 sesinden biri olarak kabul edilen bir ozan. İnşaallah yakın zamanda ülkesine geri döner bizde milyonlar olarak konserini canlı dinleme şansı yakalarız. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() oyş...
bu şarkı çok güzel... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu konser viyanada gerceklesdi ve yukarida yazan kanalda yani orf 1 avusturya devlet tv si..
yanin düsünün ki siwan perver ne kadar ünlü bir sanatcidir.. insallah oda kemal burkay gibi türkiyeye döner ve sürece katkida bulunur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zaten yurtdışında her yerde konser veriyormuş ama pkklılar yakasını bırakmıyor sanırım adamın . Finlandiyaya gidersem bu bir iki sene içinde gitmek istiyorum konserinin birine .
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() La bari Türkçesini yazda anlam kazandıralım.
Bir şarkı daha vardı neydi o bdp li itlerin kongresinde çalınmıştı karı söylüyor çok hoşuma gitti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yok baktım o değil.
Benim dediğim daha güzel. Hem bu pkk marşını habertürk soysuzları grup yoruma söyletmiş gavurun dölleri. lalay lalay,lalaylalaylalalay diye bir temposu vardı çıkarmaya çalış la ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (09-23-2011 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Şarkının türkçesi dedim yaw kelimenin türkçesini ne yapayım ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (09-23-2011 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() o kadari beni asar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|