12-05-2010, 18:10 | #1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sezai Karakoç Belgeseli
ARKADAŞLAR İZLEMENİZİ ÇOK İSTERİM LÜTFEN ZAMAN AYIRINIZ.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-05-2010, 18:52 | #2 |
|
|
12-05-2010, 22:07 | #3 |
Emeğine sağlık..
|
|
12-06-2010, 01:50 | #4 |
İzlemene sevindim abi, telkinlerde bulunursan bir hayra vesile oluruz.
Malesef Sezai Karakoç pek tanınmayan bir şaheser. Üstad'ın yeri başka ama Sezai Karakoç'da 2. numaradan gelen bir zat ve halen hayatta. |
|
12-06-2010, 01:59 | #5 |
Öğlen bir ikisine baktım ama hepsini birden paylaşınca hergün bir video yayınlasaydın daha güzel olacağı kanısındayım...ama hepsini dinleyeceğim inşallah...
Sezai Karakoç'un özellikle düşünce yazılarını ve şiirlerini mümkün mertebe takip ederim...düşünüldüğü gibi tanınmayan biri olduğunu düşünmüyorum... Paylaşım için sonsuz minnet |
|
12-06-2010, 11:32 | #6 |
Efendim malesef zamanım kısıtlı 2 gün tatilim var, yoksa parçalayarak verirdim, mazur görün.
Sezai KARAKOÇ gerçekden çok muazzam bir düşünür, Dikkat ediniz çok '' DAVA '' yazarımız vardır, bu yolda savaşan bu fikri savunan yazarlarımız olmuştur. Üstad NFK yorum gerektirmeyen bir zattır tartışılmaz bile, üstaddan sonra ise beni en çok etkileyen yazar Sezai Karakoç olmuştur. Sezai Karakoç'da farklı birşeyler var, dava şiirlerinin klasikliğinden kurtulmuş özgün ve çok kaliteli bir yazar. Kaliteyisi gerçekden çok yüksek. Modern şiirin en büyük temsilcisidir bana göre. Yanlış hatırlamıyorsam 16 yaşındayken NFK'ya yani Büyük Doğuya gönderdiği şiirde bunun böyle olacağını Üstada bildirmişdir. Üstad'da bu çoçuk önemli biri olacak demiştir, o şiir ise; Yeter. Bunca sabır! Kır hududu, Mehmed'im! Kader Dokudu Kilim, Ser Odaya! İlim, Merdiven Daya, Çık Aya! İman, Al eline bastonu, Sonu, sonsuzu yürü! Sürü sürü! Yalanı yara yara! Putları kıra kıra! Var, Var'a. Böyle kaliteli bir Üstad'a paralel olarak aynı kalitede bir belgesel yapıldı, çok gariptir ki Sezai Karakoç'un belgeselini bir Kanal 7 - STV - ATV vs.. değil Cine5 yapıyor. Burda bile suçluluk duymamız gerekir. Hiç yokdan sadece adını bilip içeriğinin bilmeyen arkadaşlara tanıtalım Karakoç'un deryasını. Konu Seyyah tarafından (12-06-2010 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-13-2010, 05:17 | #7 |
Yüce Diriliş Partisine seçimlerde başarı diliyorum...
Numan Kurtulmuşa gösterilen ilginin yarısı sezai karakoça gösterilmiyor yazık... |
|
09-25-2011, 04:45 | #8 |
Epey olmuştu konuyu açalı, o kadar şâhane ki tekrar izlemeye karar verdim.
Sizlere tavsiyemdir arkadaşlar, baştan sonra kulaklıkları takıp izleyiniz. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|