![]() |
#1 |
![]() Bu şarkı pkk şarkısı mı ? şivan perver yazmış aynur doğan mıdır nedir ağzı kokulu o karı söylüyor.
İçinde savaş vs. gibi sözler geçiyor her zaman olduğu gibi bu şarkı da pkk şarkısı mı ona göre eklicem güzel çünkü lan ![]() Ayrıca kardeş türküler,grup yorum gibi şerefsizlerin durumuna bakıldığında hepsi ırkçılık faşistlik karşıtı hal tapınırlar ama 1 tane bile türklüğe dayalı şarkı söylemezler,sebebi ırkçı olarak algılıyorlar bu türklüğü,ama işlerine gelince kürtlükle hatta pkkyla ilgili şarkı marş söylemesini iyi biliyor şerefsizler. Bu yüzden bu kişiler ıkınsada bağırsada gırtlaklarını yırtsada istedikleri kadar yo anti abdymiş,yok anti kapitalizmmiş yok insan haklarıymış desin,kulak asmam. Travestide 'ben karıyım' diyor ama neyse devamını getirmeyim anlayan anlar. Bunlarda travesti gibi işte. İşlerine gelince 'burcu' olurlar,burcu bayılınca 'mahmut abi uyannn' diye haykırılar,yeri geldiğinde karete yaparlar. ![]() Ulen ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() serıx rake keca kürdan
elbetteki pkk şarkısıdır |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yapma ya.
Akılları buna çalışıyor paso belli ki. pkk ya çalışmasalar herkes alır dinler ama beyin olmayınca. Şarkıdan 2 anlam çıkıyor birincisi pkk,2. si erkeklerin üstünlüüğüne karşı mücadele ama şarkı içinde erkekleri üstün tutan sözde var. Zaten şivan yazmış,kadın ağzıyla yazamayacağına göre pkk olması ağır basıyor. Sıfatsızlar. Deli gibi arıyordum bu şarkıyı sözde püü suratlarına ![]() Allahsızlar. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() keçe kurdan deli şarkıdır ama ha
![]() Pkk şarkısı değil diye biliyorum siwan perwer yazmamis mı Grup yorum deli söyler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kecé em dıxazın bı mere werw şere
dilo em dıxazın bı mere werw cenge eğer nakaratı bu olan şarkıya söylüyorsa kesinlikle pkk şarkısıdır |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben eve gideyim video koyarım...
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() grup yorumun söylediği kece kürdan adlı şarkının kızları ''cehaletle'' savaşa çağırdığını duymuştum...
grup yorum dinleyen pkk sempatizanıdır diyen malda büyük ihtimal ülkücüdür |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Öyle ama dinlemesi keyifli..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Pkk şarkısı olamaz...Ajda Pekkan'da bu şarkıyı söylemişdi...
Buyrun şarkının Türkçe'si... Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|