AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-28-2011, 19:06   #51
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray

pkknın ne yaptığı beni ilgilendirmez,beni ilgilendiren gerçek yüzleri.
pkknın liderleri toplanıp hacca gitsede bu beni etkilemez,bu beni nasıl etkilemiyorsa ve etkilemicekse oradakilerin de etkilenmemesi gerekir.
Benimm uzaktan gördüklerimi,bizzat olayların içindekiler göremiyorsa buna cehalet denir. İstedikleri kadar müslüman olsunlar,pkknın müslüman taktiğini de biliyorum netten araştırısan ellerinde pkk bayrağı apo bayrağı ve tevhid bayrağı olup tekbir getirenleri de görebilirsin.Şimdi tevhid bayrağını yakayım mı yoksa pkknın bu yüzüne inanmamam mı gerekir ? Oldu olacak hepsini birer mücahid olarak varsayalım,hatta islami pkk diye adlandıralım
Kullanılan bir şey yok.
Kullanılan şey taklit yapmak,bugün tv ye çıkan eski mit müşteşarı yardımcısı aynen şunu diyor 'doğu halkı müslümandır dinine bağlıdır ama gençler artık islamdan uzaklar bu yüzden pkk sempatizan kazanıyor', olayın özüde budur zaten.pkk dini iyi kullanıyor olsaydı oradaki hizbullahla kanki olmazlar mıydı ? Geçmişi bir yana bıraktım bu yıl içinde dahi 1 imam olmak üzere bir çok kuran kursuna saldırı yaptılar,camiilerde pkk şarkıları çaldılar,saldırdılar.Bunların yanı sıra namazla nasıl alay ettikleride ortaya çıktı,apoyu peygamber ilan ettiler vs

Mardin de gözlerimle gördüm araçlarla gelen çarşaflı kapalı kadınlara taşla saldırdılar,belli ki bu kişileri dışlamışlar belde de ve göç etmişler başka bir gölgeye.Oy kullanma haklarını gerçekleştirmek için geldikleri de inanılmaz hakaret ve saldırıya maruz kaldılar.Bu mudur dini kullanmak ? Oradakilerin hak talebi ? Söylediğin 90 lara aittir anca.

Bölge halkını bir yana bıraktım İstanbul dan bile vekil çıkarabiliyorlar,bölgede bdp ye destek veren kadarı İstanbulda var eylem yapıyorlar paso.
Hadi bölge halkı baskı altında diyelim,veya cahilliklerinden dolayı destk veriyorlar diyelim,istanbuldakiler ne bok yiyor derler insana.Bunlarda mı silahlı baskı altında ? Bunlarında mı evine silahlı baskın yapılıyor ? Haklarını kullanamıyorlar ?

Ortada aşırı milliyetçilik var,bizim türkçüler nasıl ki dine değil de türkçülüğe tapıyorlar,bunlarda kürtçülüğe takan tipler.Geri kalanı ise cehalete batmış bir türlü gerçeği göremeyenlerden oluşuyor.Yok hakmış,yok islammış bu söylemlere ben güler geçerim.
Millet artık uydu takıyor,hatta çift çanak takıyor yabancı kanalalrı izlemek için veya açık seçik kanalalrı izlemek için,okuma yazması olmayanın gözleri ve kulakları da kapalıysa,hele ki gençler teknolojiyle içli dışlı olmasına rağmen bu tavırlarda bulunuyorsa ortada milliyetçilik hatta ırkçılık söz konusu.

Ayrıca 'gerçeklerimiz' dediğin şeyleri çok iyi biliyorum merak etme,pkk forumunda dolanırım hep okurum.
Arazide çıkan yangına dahi nasıl tapki verdiklerini iyi bilirim.İlla ki yaşamak gerekmez.
Kurban olduğum teknoloji sağolsun
sen öyle bir yazmışsın ki bana cevap beni tasdik mi anlamadım.

bende zaten bunları söylüyorum. yapılan yanlıların Halkı PKK nın kucağına ittiğini islamı yaşamın olmadığın o insanların müslüman olsa dahi biliçsiz olduğunu söyledim. evet yine söylüyorum bunlar bizim gerçeklerimiz. bide öyle bir yazmışsın sanki PKK samimi bir müslümandır demişim. bu konudaki görüşlerimizde biliyorsunuz neden böyle yazdığınızda anlamadım da neyse.


kürt laiklerle türk laikler ele ele verdiler milletimizi bu hale getirdiler.


arazi yakmaya gelince ben ne yazdıklarını bilmiyorum ama büyük ihtimalle devleti çıkardığını söylemişlerdir eğer Kürdistan topraklarında ise.

şunu söyliyim ve haklılarda bizim arazilerimizin yakılmadığı tek sene hatırlamıyorum her sene yakılırdı. ve biçilmeye hazır içinde bçer döverlerin çalıştığı mahsüller kül olup giderdi hesap soranda olmazdı. söndürme için yardıma gelende olmazdı. kendi çabalarımızla insan gücüyle söndürmeye çalışırdık yadfa traktörler. yakından 200 - 300 metre ileride tarlayı süredi ateş orada hafif dinerdi biz ancak orda durdura bilseydik durudu yoksa 200 - 300 metre daha ileri ye giderdi. bu her sene gören biri sıradan bir yangını da onlara mal etmesi çok doğaldır ve haklısır.

teknolojinin gözünü bende seveyim ama fenerbahçe sağolsun.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2011, 19:07   #52
Kullanıcı Adı
ak sevda
Standart
bunu köylüler yapmış veya yapmaya zorlanmış sonuç yapılmış
peki bundan daha beterini yapan koca generaller olunca neden ses çıkmıyorda
köylüler olunca kıyamet kopuyor
o generaller paşa paşa yatarken köylülere neden vahşet uygulansın isteniyor
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım