AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-30-2011, 19:01   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Thumbs up Kürt gençlerden örgüte: Bizim adımıza öldürme !!
PKK'nın son dönemde yaptığı sivillere yönelik katliamlar toplumun tüm kesimlerini harekete geçirdi.

Özellikle Kürt kökenli sivil toplum örgütleri arka arkaya bildiriler yayımlayarak kadın ve çocukları hedef alan şiddeti kınadı. Bunlar arasında biri diğerlerinden daha çok dikkat çekti.

İstanbul'da yaşayan 4 Kürt genci kafa kafaya vererek hazırladıkları bir metinle PKK'ya, "Benim için öldürme, benim için ölme" diye seslendi. İnternet üzerinden imzaya açılan metne de bin kişi imza koydu. 27 yaşındaki Tansel Parlak, Van Gevaşlı, 26 yaşındaki Gülçin Avşar Bitlisli, 25 yaşındaki Erkan Şen Vanlı ve 28 yaşındaki Şehadet Çitil Diyarbakırlı.
"Birbiri ile yıllardır masaya oturan taraflar bizi aldatıyormuş" sitemini dile getiren gençler, "Biz Kürt olduğumuz için bizim için savaştığını söyleyen örgüte sesleniyoruz. Bir an önce silaha ve şiddete son verin. Bizim meşru taleplerimizi insanları öldürerek savunamazsınız." çağrısı yapıyor.

Zaman

.....

http://benimicinoldurme.blogspot.com/2011/09/pkk-vurduca.html?spref=fb

Konu ALmi´ tarafından (09-30-2011 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-30-2011, 19:11   #2
Kullanıcı Adı
ibocan
şu gençler anne ve babalarına ve bütün türkiyeye güzel örnek oldular. başarıları akabinde ALLAH yardımcıları olsun
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2011, 19:36   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve o aşağılık örgütü destekleyenlerde insaf ve vicdan var mı ki bu çağrıya kulak versinler! BTÖ son 27 yılda acıyla ve nefretle hatırlanan unutulmayacak çok zulümler yaptı. BTÖ'nün ve BTÖ'lülerin yaptıkları bunca zulümler, cinayetler, katliamlar unutulacak mı sanıyor Bölücü Terör Örgütlü alçak Kürtçüler? Yaptığınız katliamlar, öldürdüğünüz, sakat bıraktığınız insanlar unutulacak mı? Terörünüz sonucu zarar verdiğiniz insanların, ailelerinin ve yakınlarının acıları dinecek mi? Türk Milleti'nin nazarında Ermenilerin kazandığı nefreti siz de kazandınız sonunda BTÖ'lü Kürtçüler. Türklerde kötü insanlara veya kızdıklarına hakaret olarak Ermeni tohumu ifadesi kullanılması yerleşmişti. Şimdilerde ise toplumumuzda kötü insanlara veya kızdıklarına hakaret anlamında Kürtçü tohumu ifadesi kullanılır hale gelebilir. Toplumumuzda öyle nefret kazandınız ki, bu nefret sizin yok olmanıza sebep olacak inşaallah. BTÖ'lü Kürtçülere milletimizin nazarında duyulan nefret, BTÖ'nün lanetlenerek bitirilmesini sağlayacak inşaallah.

Konu Cihannur tarafından (09-30-2011 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2011, 19:57   #4
Kullanıcı Adı
unnamed
herkes işin farkına varmaya başladı zaten...
pkk kürtlere hizmet eden bir grup değil, israilin tasmalı köpeğidir....
Alt 09-30-2011, 19:58   #5
Kullanıcı Adı
ibocan
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkes işin farkına varmaya başladı zaten...
pkk kürtlere hizmet eden bir grup değil, israilin tasmalı köpeğidir....
aynen dostum
ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2011, 23:53   #6
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Hamd olsun, bu bilinçlenme ve akabinde gerçekleşen demokratik tepki gösterme süreci mutluluk verici...
Alt 10-01-2011, 00:12   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Sivillerin açıklaması önemli,STK ların değil.
STK ların açıklamaları iyice kabak tadı vermeye başladı.
Zaten çoğu saçmalıyor,'devlette silah bıraksın pkk da' diyorlardı.
Harbiden kabak tadı vermeye başladılar ne derlerse desinler isterlerse pkkya sövsünler.
Önüne gelen STK yız diyip kendilerince açıklama yapıyorlar,yapıyorlarda kimin adına ? Ben sivil göremiyorum ortada.
Alt 10-01-2011, 16:13   #8
Kullanıcı Adı
ALmi´
Ben bu haberi çok önemsiyorum. Her zaman böyle bir haber almak istediğimizi söylüyorduk, sonunda çok şükür isteğimiz gerçekleşti elhamdulillah.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 23:32   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sivillerin açıklaması önemli,STK ların değil.
STK ların açıklamaları iyice kabak tadı vermeye başladı.
Zaten çoğu saçmalıyor,'devlette silah bıraksın pkk da' diyorlardı.
Harbiden kabak tadı vermeye başladılar ne derlerse desinler isterlerse pkkya sövsünler.
Önüne gelen STK yız diyip kendilerince açıklama yapıyorlar,yapıyorlarda kimin adına ? Ben sivil göremiyorum ortada.
stk ne la Allahını seversen ya
sivil toplum kuruluşu
stk la tsk falan sandın heralde
stk temsilcileri sivillerdir sivil toplumu temsil ederler
Alt 10-02-2011, 00:00   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yemişim stkları bir cacık değil hiç biri.
Herkes kafasına göre stk oluşturuyor,chp ye bağlısıda var ak partiye bağlısıda var pkk ya bağlısıda var.
10 vatandaşın çıkıp açıklama yapması 100 stk nın açıklamasına bedel benim için.
Bir astsubayın darbeyi deşifreye yönelik mektubu nasıl ki genelkurmay başkanının 'kağıt bunlar' açıklamasına nazaran daha önemli bizim için,10 vatandaşında açıklaması bu denli önemli 100 stknın açıklamasına karşın.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)