10-16-2011, 01:23 | #1 |
100 Şehit mi Öcalan'a ev hapsi mi?
Gazeteci Mehmet Ali Birand, sanal alemdeki takipçilerine şunu sordu:
"100 şehit mi, Öcalan'ı ev hapsinde tutmak mı daha iyi? 100 insanımızı kaybetmek mi, yoksa Öcalan'ı ev hapsine almak mı daha iyi olur? Ev hapsi konusuna ben açıkcası bu açıdan bakıyorum. Siz ne diyorsunuz?" Ben açıkçası o açıdan bakmıyorum.Yarın 1000 şehit mi diyarbakır mı? diye sormayacağın nereden belli? Bunun sonu yok ki.. Şehit vermesini de ceset yığmasını da bilen bir milletiz Birand. Öcalandan önce de öcalandan sonra da şehitlerimiz vardı olacak. Ülkede 30 yıldır kan döken bir yamyamı saniyesinde telef etmek gerekir Yaşaması bile Türk mucizesi iken ev hapsi demen ahmakça..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-16-2011, 01:36 | #2 |
Kim söyletmiş bunu?
Öcalan serbest bırakılsa da terörün bitmeyeceğini bilmiyor değil herhalde... |
|
10-16-2011, 01:38 | #3 |
Yaşlandı iyice,beyni sulanmaya başladı bu yüzden düzgün düşünemiyor.
Sanki apo serbestken,ülke içindeyken veya dışındayken eylem yapılmıyordu,ülke apoyu tutuklayınca saldıırlar başlamış gibi bir algı yaratmaya başlatmaya çalışıyor. Bir nevi ak parti hükümetine yüklemeye çalışıyor pkk olayını.Zaten apo ak parti hükümeti iktidar değilken yakalanmıştı bu da var. apo serbest kalınca yice eylem yapılcak,apo ölüncede yapılcak,apoyu pkk tasfiye etse bile yapılcak. Burada yapılması gereken cahil beyinsiz sıradan pkk mensuplarını öldürmek değil,üst düzey yöneticilerini yakalamadan öldürmek.Devlette illa ki istihbarat var,kimin nerede olduğunu biliyordur,kıçı kırık gazeteciler bir bir ziyarete gidiyorsa,devlette yer bulmada illa ki zorlanmaz. Hani derler koyun sürürsünün başında çoban yoksa o sürü uçurumdan bir bir atlar diye,gerçek heralde bu,pkk ya bunu yapmak lazım üst yöneticileri giderse alt tabakası bir cacık yapamaz dağılır teslim olur. Konu Hüdaverdi tarafından (10-16-2011 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-16-2011, 02:09 | #4 |
Birand'ta millet sevgisi mi var? Vatan sevgisi mi var? Bu adam şehitlik nedir bilir mi ki? Ne kadar aptalca bir soru.
Eğer Öcalan idam edilecekse, bu millete ihanet edenler hak ettiği cezayı çekecekse, Allah şahidimdir ki ben o 100 şehidin arasına girmeye razıyım. |
|
10-16-2011, 02:30 | #5 |
Onunda ne olduğunu biliyoruz it oğlu it
|
|
10-17-2011, 03:46 | #6 |
Hakikaten sulanmış beyni adam senin havlu attığını görürse sanki beyaz bayrak sallayacak
|
|
10-17-2011, 10:52 | #7 |
c şıkkı diyorum hocam hicbiri...
|
|
10-17-2011, 21:23 | #8 |
Vatan sevgisi olanın millete düşman olduğu insancıklara bile ev sahipliği yaptı topraklarımız halkın böyle bir uygulamayı sindirebileceğini düşünmüyorum. Bir yönü ile kan duracaksa olabilir denilse bile pkk güvenilmesi mümkün değil. Örgüt taşören olmuş bile.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|