10-01-2007, 12:44 | #1 |
KARDELENİN AŞKI
Dağlarda yaşayan ve birbirini çok ama çok seven iki tane çiçek varmış.Bunlar hep ilkbaharda açar sonbaharda dökülürlermiş.Bir gün bir çiçek diğerine
-Bizim birbirimizi bu kadar çok severken ilkbahrda açıp sonbaharda solmamız doğru mu? -Gel biz sonbaharda açalım her daim aşkımızı doya doya yaşayalım demiş diğeri de: -Tamam sonbaharda açalım,ben seni çok seviyorum demiş... diğer çiçek: -Tamam söz mü sonbaharda buluşcaz bak,ben seni beklicem .demiş diğeri de: -Tamam sevgilim gelicem, söz. demiş.... Zaman ilerlemiş ve gelmiş karakış çalmış kaoıyı. Teklifte bulunan o kara fırtınaya rağmen karı delmiş ve çiçek açmış.Beklemiş sevgilininde çiçek açıp dışarı çıkmasını ama nafile...Günler geçmiş bir türlü çıkmamış meydana sevdiği.Çünkü kardan,fırtınadan korkmuş.Ya beni kırarsa uzaklara götürürse diye... O günden sonra karı delip yukarı çıkan çiçeğe KARDELEN; koparılmaktan korkupta verdiği sözde durmayan çiçeğe de HERCAİ demişler..... ;) ;) Belki duymuşsunuzdur bunu ama nette dolaşrken gördüm yine ve paylaşmak istedim..... ;) ;) ;)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-01-2007, 13:04 | #2 |
KARDELENİN AŞKI
çok güseldi ellerine sağlık kardeşim...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|