![]() |
#1 |
![]() Hakkari'de 32 terörist ölü ele geçirildi
22.10.2011 - 12:12 ![]() Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yaptığı operasyonlarda 32 teröristin ele geçirildiği bildirildi. Havadan kobra helikopterlerin destek verdiği çatışmada, bölgeyi kontrol altına alan komandolar, çembere aldığı örgüt üyelerinin kaçışını engellemeye çalışıyor. Askerler, Belat Vadisi'ni de didik didik arıyor PKK terör örgütünün son saldırısında 24 şehidin verildiği Çukurca'da güvenlik hareketliliği devam ederken, 21. Sınır Jandarma Taktik Tugayı'na bağlı askeri birlikler, ilçe yakınlarındaki Belat Vadisi'nin üst tepelerinde arazide ceset arama-tarama çalışmalarında bulundu. Bölgeye çok sayıda zırhlı aracın sevk edildiği gözlendi. Basın mensuplarının üs kurduğu ilçede güvenlik güçleri ek önlem almaya devam ediyor. İlçeye yakın Belat Vadisi'nde araziye çıkan askerler, geniş bir alanda arama-tarama yaptı. Cihan Haber Ajansı'nın görüntülediği aramalarda, yol kenarında bekleyen zırhlı araçlar güvenlik önlemi aldı. Öte yandan, Çukurca ilçe merkezinde, bugün sabah saatlerinde belli aralıklarla top sesi duyulurken, sıcak bölgelere sevkiyat yapan helikopterlerin 21. Sınır Jandarma Taktik Tugayı'na belirli aralıklarla iniş ve kalkış yaptığı görüldü. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah sayilarini artirsin....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 49 imiş...
madem savaş istediniz buyrun savaş... pusu,baskın,kalleşlik olmayınca nasılda bitikler... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() cenazelerde dikkatimi çeken birşey oldu...
hem batıdaki hem doğudaki cenazelerde mutlaka birileri çıkıp başbakan oğlunu askere göndersin,işte başbakan bu acıyı bilmiyor vs. gibi sözler söyleniyor... aklı selim birisi çıkar derki ben ağladım başla analar ağlamasın şu kan dursun... ama özellikle haberlerdede bir tayyip erdoğan vurgusu var... amacın hükümeti yıpratmak olduğu nasılda belli... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu sefer bitirmeden bırakmayın Mehmedim. Kökünü kazıyın PKK'lı Zerdüşt kâfirlerin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
eminim buna... en büyük bahaneleride tutuklular ![]() ondan öncesini sorduğunuzda ise hemen başka konulara kaçmalar.... |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet malesef, şehitler için yapılan gösterilerde, mesela bizim burada araya Tayyip Erdoğan oğlunu askere gönder ifadesini de söylemeden geçemiyorlar. Tabi burası Avcılar normal aslında: ) Denmese şaşırmak lazım: )
Aslında benim asıl şaşırdığım nokta, nasıl tekbir getiriyor o güruh. Şaşırdım: ) Bi yandan bozkurt işareti falan yapıyor bazısı. Ne ararsan var gibi: ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
esasında bir kişi diğerleride o goygoycuya uyuyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ama cidden tekbir getirildiği esnada birinin ya da birilerinin itiraz edeceğini falan düşünüyordum, tahammül edemeyip, ama olmadı sanırım öyle bişey. Cenazede demeleri de ilerleme öyle deme: ) Zaten çoğu lise öğrencisi genç gördüğüm kadarıyla. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|