AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-22-2011, 16:07   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Öldürülen pkk yöneticisinin babası isyan etti!
'Ölen asker de, PKK’lı da benim oğlum. Artık yeter, barış olsun'

Şırnak’ta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölen PKK’nın şehir yapılanması KCK Konsey üyesi de olan Emrah Bayer memleketi Van’ın Başkale İlçesi Atlılar Köyü’nde toprağa verildi. Teröristin babası Rıfat Bayer, "Ölen asker de, PKK’lı da benim oğlum. Artık yeter, barış olsun" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kato Dağı’nda 8 Ekim 2011’de sürdürdüğü operasyon sırasında güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada ölen PKK’lılardan, örgütün bölgedeki elebaşlarından KCK Konsey üyesi olduğu belirlenen 'Baz Mordem' kod adlı Emrah Bayer ile 'Bager Fırat' kod adlı Kasım Karaboğa’ın cenazeleri Malatya’da yapılan otopsinin ardından Van’a gönderildi. PKK’lı teröristlerden Kasım Karabağ’ın cenazesi Van’da toprağa verildi.

Emrah Bayer’in cenazesine, BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya ile BDP Van İl Başkanı Cüneyt Caniş de katıldı.

PKK’lı terörist Emrah Bayer’in babası Rıfat Bayer, "Oğlum, yüreğimin bir parçasıydı. Ölen asker de PKK’lı da benim oğlum. Artık yeter, barış olsun" dedi.

Kaynak

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-22-2011, 16:14   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Çokta fifi,oğlunun pkklı fotosunu koymasaymış,normal fotosunu koysaymış yanınada türk bayrağı koysaymış açıklama yapmasına bile gerek kalmazdı.
Alt 10-22-2011, 16:15   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
dağa çıkartmasaydın sıpanı...

saldım çayıra mevlam gayıra...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-22-2011, 16:16   #4
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
hüdo reyiz savaşın sürmesinimi istiyorsun
hayır istemiyorsan niye çokta fifi diyorsun
neden her ölen insan için tepki göstermiyorsun
akan kan dursun diyelim bu daha dürüstçe olur
biz şehit vermeyelim pkklıların hepsi ölsün dersen savaş sürer.
Ölen insanların ırkını düşüncesini sorgulamadan tepki gösterdiğimiz gün savaş biter.
Alt 10-22-2011, 16:18   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Oha ırkını mı sorguladım lan ölenin
Gayet çokta fifi benim için bu elemanın söyledikleri,samimi gelmedi bana isterse 24 saat konuşsun,o fotoyu koyduktan sonra samimi gelmez bana.

Kardeşi pkklı olup ölen,cenazeye gelen pkklılara tokat atıp kovalayan kadın samimidir benim için çünkü kullandırmamıştır kardeşini,tepkiyi koymuştur,ama bu adam pkklı fotosunu koyuyor seç beyen al samimiyet beleş
Alt 10-22-2011, 16:26   #6
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ölen insanların ırkını düşüncesini sorgulamadan tepki gösterdiğimiz gün savaş biter.
Bunu nasıl yapacağız ki? Öldürülmüş bir pkklıyı görüp, öldürülmesine nasıl tepki göstereceğiz?

Ortada bir savaş yok ama sen dediğin için haydi ben de savaş diyeyim, bence bu savaş Türk-Kürt demeden herkesin teröre tepki gösterdiği, terörü lanetlediği ve pkk'nın gerçek yüzünü gördüğü gün biter.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2011, 06:02   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Bütün PKK'lıları ölü ya da diri olarak etkisiz hale getirebilirsek ve PKK'yı destekleyen bütün vatan hainlerini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkartıp sınır dışı edebilirsek, ülkemizde barışı işte o zaman rahatlıkla sağlarız inşaallah.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2011, 13:27   #8
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Allah'ın lanetlediklerine acıyamam...
Gebersin şerefsiz..
Alt 10-23-2011, 13:28   #9
Kullanıcı Adı
İntifada
amca haklı bu savas artik bitmeli...
o yuzden isyani once pkkya yonelt ve soyle...
biraksinlar şu silahi savasmak istemiyoruz cozum istiyoruz desinler...

Konu İntifada tarafından (10-23-2011 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-23-2011, 14:49   #10
Kullanıcı Adı
serdary
Babam barış olsun diyorsun, güzel diyorsun da hangi koşullarda olacak barış?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)