09-30-2007, 15:24 | #1 |
Talha bora öge şiirleri
Anı yaşa
Bugün son günün olsa... Nasıl yaşardın Sadece 24 saat nefesin kalsa? Hiç yalansız, Tamamen riyasız, Ne yapardın? .. Daha mı çok tebessüm eder? Uyumaz yıldızlara mı bakardın? Demek çekinmeden sevgini söyler, Dostlarını arardın? Belki gezebildiğin kadar gezer, Bir o kadar çiçek koklardın. Acaba düşmanın kalır mıydı Gönlünü alıp barışmadığın? Hadi... Zaman geçiyor. Dakikalar su gibi akıyor. Son anların olsa bunlar Ne yapardın? Birikmiş tüm paranla İhtiyacı olanlara yardım eder, Harcayabildiğince harcar mıydın? Sanırım eleştirmezdin kimseyi, Vakit iltifatlarına yetmezdi! Peki neden bugün değil... sonra! Son günün olması ne katacak sana, Artık anla! Dün gitti, Yarın gelmedi; Anı yaşa! Talha Bora Öge
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-30-2007, 15:25 | #2 |
Talha bora öge şiirleri
Tesadüf değil
Anlayamıyorum dediğinde başlıyorsun anlamaya Göremeyişini kabullendiğinde Görünüyor pek çok şey Ve ne kadar biliyorsan acizliğini O kadar güçleniyorsun inancınla Çünki inançsızlıktır Zayıf düşüren Nefrete Kine Öfkeye sürekleyen En kısa çıkış yolu bilinen bir labirentin Ne anlamı kalır ki Cevapları sorulardan önce verilirse İnandığımızda Göreceğiz İnandığımızda Duyacağız O vakit Yaşadığımızı fark edeceğiz Çünkü yaşamak Yalnız hayatta kalmak değil Emin olmalı Onu üzecek bir şey yapmadıysak O bizi üzmeyecek Üzüyor gibi görünse de Sonu beklemeli Kendimiz ya da başkası için Görmeli diyorum Göermeyi umuyor Görmeyi bekliyorum Bir melek olmak değil derdim asla Ben, Şeytan olmak istemiyorum! |
|
09-30-2007, 15:29 | #3 |
Talha bora öge şiirleri
âdemoğlu bu, kandırsa da cümle âlemi
kendini bir lahza olsun, kandırabilir mi? iltifata boğmayın n’olur, beni boşuna ustanın beğenmediğini, el beğenir mi? Talha Bora Öge |
|
10-01-2007, 17:00 | #4 |
Talha bora öge şiirleri
Aşkın öteki yüzü
Aşk O' na ulaşıncaya kadar mı var yoksa Ulaşılmazlık mıdır aşka sebep yani Istırap çekmeyip Acı duymayınca Varılamaz mı tadına Mutluluğu çilesinde mi gizli Mutlu olmayı Belki hiç beklememeli Gıdası da Gözyaşları galiba O damlalar olmadan Büyümüyor da Kararsız Cana işkence yaparcasına Dilindeki tek sorudur Acaba? Yine de aşk Öyle bir şey ki Olmadan olmuyor Kalbe gerekli Heyecan dolu bir soluk Derin bir nefes misali! Talha Bora Öge |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|