![]() |
#1 |
![]() Twitter'da paylaşılan bir fotoğraf rekora koşuyor. En çok retweet edilen bu fotoğrafta nerede ve ne zaman çekildiği belli değil. Fotoğrafta askerlerin cemaatle namaz kıldığı görülüyor... Fotoğraf için "en çok özlenen tablo", "işte Türk askeri", Allah ordumuzu muzaffer kılsın" gibi yorumlar göze çarpıyor... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Uğur Dündar nasılda yakalayamamış bu kareyi yaa...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bence yılın görüntüsü bu.
Ve özlenen görüntü. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Büyük ihtimal komando bunlar,açmışlar metleri.
Eski paşalar başta olsaydı derhal diskoya atardı çoğucu,rütbeli varsa irtica sebebiyle atarlardı tsk dan. kamlistler laikçiler dellenmiştir ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Adı üstünde onlar birer Mehmetçik. Peygamber ocağında namaz kılınmaz da ne yapılır? Allah, geçmişte Ergenekoncular yüzünden yaptığımız hataları affetsin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Maşallah sizlere Hakka teslim etmiş etmişsiniz kendinizi... Halimize bak... Müslüman memleketin evlatları namaz kılıyor diye şaşırıyoruz... Bu kare güzeldir,önemlidir ama bu aslanlara emirleri verenler islamı tehlike olarak görüyor... Günlerdir feysbukta dolanıyor bu resim... Şakınlıktan öldü millet halbu ki şaşırmamız gereken bu değil... Bu aslanların annelerini lojmanlara alınmaması,bu aslanların rütbelilerinin aynı davranışı ergiledikleri için ordudan atılmış olması,ağlama duvarı önünde poz veren genel kurmay başkanları,yahudi damadı olan paşalar bla bla... bunlara şaşırıp olağan üstü tepkiler vermek gerekir... güneydoğu değildir burası diye tahmin ediyorum... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ulan keşke bende video veya foto çekseydim bizim JÖH leri askerleri vs.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ne kadarda şaşırıyoruz öyle değilmi?
Yıllarca bu milletin içi nasılda oyulmuş meğerse? Savaş zamanı bile vakit namazını kaçırmayan bir millet namaz kılan asker görünce şaşırır olmuş! Ama inanıyorumki bu görüntülere şaşıranların oranı bu ülkede %40'ı geçmez...yarın bu oranın dahada azalacağına inanıyorum. Ginede şükrediyorum ki Allah bizi helak etmemiş. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() TSK içinden gelen bir fert olarak..Bu Tablo için ne kadar gözyaşı döksem yine azdır..
Sağolun Mehmetlerim.. Var olun.. Ellerinizi, pazularınızı öpeyim sizin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|