11-03-2011, 20:20 | #1 |
Merkel'in karşısında el pençe durdu
Dünyanın önde gelen 20 ekonomisinin oluşturduğu G-20 Zirvesi, dönem başkanı Fransa'nın güneyindeki Cannes kentinde başladı.
Avro bölgesindeki borç krizinin aşılması, iki gün sürecek zirveye damgasını vuracak. Sarkozy ve Merkel, dün akşam Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu ile yaptıkları görüşmenin ardından, Atina'ya sert uyarılarda bulunmuştu. İki lider, Yunanistan'ın avro para biriminde kalabilmesi için referandumda mutlaka "evet' oyu çıkması gerektiğini vurgu yaparak, aksi takdirde Yunanistan'a mali yardım yapılmayacağı uyarısında bulunmuşlardı. İŞTE O FOTOĞRAF+ internethaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-03-2011, 20:26 | #2 |
Düşman olsa bile, zorda olana gülmemek gerekir ama resmi görünce çok güldüm. Ama bir yandan da aklıma Ecevit'in ABD başkanı karşısında verdiği o poz aklıma geldi.
Yunanistan bu hale düşmüşse, biz yatıp kalkıp şükredelim, 2002'den bu yana başımızda Ak Parti var. |
|
11-03-2011, 20:30 | #3 |
Benim aklımada ecevit geldi hemen.Gülmekten ziyade şükür edelim halimize diye açtım konuyu,baya kötü bir durum.
fransanın lideri yunanistandaki referandum sonucu hayır olursa mı ne ona karşın '1 kuruş bile vermeyiz' demişti bu bile bir lider için utanç verici. İntihar ederse şaşırmam. |
|
11-03-2011, 21:05 | #4 |
içim el vermedi.ALLAH kimseyi böyle aciz etmesin..
|
|
11-03-2011, 21:16 | #5 | |
Alıntı:
Yunanistan için üzülüyorum çünkü kendimi onlar yerine koyunca gerçekten utanç verici bir durum. |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|