AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-21-2011, 10:27   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking CHP fena karıştı! canan arıtman sahnede :=)




CHP İzmir eski Milletvekili Canan Arıtman'dan Kılıçdaroğlu için zehir zemberek sözler...


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dersim krizine neden olan Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’le ilgili sert ifadeler kullanmaması, Aygün için Genel Merkez’e çağrı yapan bildirici muhaliflere ise disiplin yolunu göstererek, “Ben bu partiye özgürlüğü ve demokrasiyi getireceğim derken sözlerim kaosu getireceğim anlamı taşımamalıdır” sözleri Baykal kanadında tepkiyle karşılandı.

Aygün, Kılıçdaroğlu’nun akrabası

CHP İzmir eski Milletvekili Canan Arıtman STAR’a yaptığı değerlendirmede, Kılıçdaroğlu’nun adamına göre özgürlükçü olduğunu savunarak, “Kılıçdaroğlu’nunki çifte standartlı özgürlük. Yandaşa özgür, muhalife disiplin sopası gösteriyor. Biz Baykal döneminde bunları yaşamadık. Korku imparatorluğunu gideriyoruz diyenler, korku imparatorluğu yarattılar. Aygün’ün genel başkanca korunduğu net bir şekilde görülüyor. Aygün milletvekili olduğu partiyi soykırım suçu işlemekle suçluyor. Aygün, Kılıçdaroğlu’nun uzaktan akrabası. Kendisi seçim sürecinde aynı şeyleri söylemişti. Biz o zaman seçim zamanı parti zarar görmesin diye sakladık. Kılıçdaroğlu lafı eveleyip durmasın, Aygün’e sahip çıkmasın. Parti tabanının hislerine tercüman olan vekilleri disiplin sopasıyla tehdit etmesin. Aygün derhal partiden ihraç edilmelidir. Kılıçdaroğlu da partiye yeterince zarar verdi, istifaya davet ediyorum” dedi.

Birileri bunun tadını çıkarıyor

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Konya’da, gazetecilerin sorularını cevapladı. Baykal, ‘Dersim Olayları’nın tekrar gündeme getirilmesine ilişkin soruya, “Birileri bunun tadını çıkarmak istiyor olabilir. Öyle anlaşılıyor. Türkiye’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin önüne bir kurt yumağı atıp, Türkiye’nin enerjisini kendi iç çekişmelerine çekmek isteyebilirler. Bizim böyle bir anlayışımız yok” cevabı verdi.

STAR GAZETESİ

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-21-2011, 11:11   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
beyaz turkler yillarca hukumetlere karsi uyguladiklari stratejiyi simdi kendi baskanlarina karsi uyguluyor
rezil durumumuz beni cok sevindiriyor beter olun...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi