![]() |
#1 |
![]() Şuan izliyorum cnn türkte,kafayı fena halde taktığım fosilin konuğu kendisi.
Dedim içimden '' iki muhalif yan yana geldi şimdi ne atıp tutar'' diye,sesi açtım dakika bir yana saniye 1 gol 10 ![]() Ah ulan ahh üzerime hangi Allah'ın sevgili kulu benzin döküp yakacak toprak atılmasından caydım yakın lan beni ![]() Kış şartı altındaki Van ile sıcaktan kavrulan Somali deki çadırları karşılaştırmak off öldürün beni ![]() Ölürün ki yarım olan beynimi bu iki kadına paylaşayım,yarım beynimin yarısı diğerine bir diğer yarısı ötekine fazla fazla yetecektir eminim ![]() Bizim devlet geri zekalı ya hani (!), kış çadırlarını Somaliye yolluyor orada kuruyor bize yaz çadırı kalıyor onlarda Van'a kuruluyor ![]() Allah aşkına chp bu işin peşini bırakmasın. Kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu kadar palyaçonun bir arada olduğu bir siyasi parti varken bizim komedi haberlerimiz bitmez kardeşim.
Değmez o güzel kafanı duvarlara sürtmeye ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bir insan gerizekalı olmasın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ciddi ciddi devletin kış çadırlarını Somali'ye yollayacak kadar gerizekalı olduğunu düşünüyorsa yapacak bir şey yok.Sonuçta Türk devletinin hiçbir işi düzgün yapamayacağı algısını zihinlere yıllarca iktidarda kalan Chp yerleştirmiştir.E onların da işini adam gibi yapan Akp hükümetine alışmaları zor tabi,anlayışlı olmak lazım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çadırlarda kıyafet gibi olmuş heralde yazlık ve kışlık olarak.
Acaba o çadırları eleştirenler ziyarete gitmiş mi,veyahut herhangi bir yardımda bulunmuşlarmı. Ha eleştirmeye gelince maydonuzlukta 1 numaralar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|