![]() |
#1511 |
![]() geçenyılki başkanımız olan ve halen devam etmekte olan avni örki ve gençlik kolları başkanımız yusuf halil sağlam sayesinde öğrendim. öncelikle bu siteyi kuranlara teşekkür ediyor ve denizli ak parti başkanımız avni örki ve gençlik kolları başkanımız yusuf halil sağlam'ın yaptıkları için teşekkür ediyor allah hepsinden razı olsun diyorum. :-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
![]() ben başbakanımızın hayranıyım ve her konuda onu destekliyorum başbakanımızn oldugu her etkinlikte bulunmak isterim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
![]() İnternet üzerinden tesadüfen ama herzaman AKP nin getirdigi düzenden memnun kalmışımdır ve böyle devam etmesini dilerim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
![]() akp sevdiğim için ilk kuruldugundan beri ben hep bu partide destek verdım vede vermeye devam edeceğim bende akp uye olmak istedim nette geziniyordum baktımki uye olmak istiyorsunuz yazısını gordum bende uye oldum vede bu uyeliğimden dolayı çok mutlu oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
![]() Ak parti üniveriste birminin Arge başkanıyım ve bilgi edinmek ve faliyetleri takip için üye oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
![]() internette partiyle ilgili araştırma yaparken
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
![]() ARAŞTIRDIM VE AKPARİTİ HEP HAYALIM OLAN BİŞEYDİ Bİ YERE ÜYE OLMAK AK PARTİYE UYE OLMAK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
![]() KENDİM ARAŞTIRDIM
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |