![]() |
#1 |
![]() Dün 23.11.2011 İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde 'İsrail'in Mavi Marmara operasyonundaki haklılığı' üzerine İsrailli konuşmacıların katıldığı bir konferans düzenlendi. Konferansı protesto etmek isteyen 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan Ömer Kars'a ulaşan İslamiGündem, içlerinde Mavi Marmara katılımcılarının da bulunduğu kişilerin şuanda Gülsuyu Güvenlik Büro Amirliğinde tutulduğunu öğrendi. 17:30 Gözaltına alınan eylemciler serbest bırakıldı. islamigündem Bugün-24.11.2011 Biraz önce israil bayan basketbol takımını protesto etmek için maça giden aralarında şehit furkan doğanın abisininde bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı... polis teşkilatımız neden böyle yapıyor ?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Demek ki suç
![]() Buna şöyle bir kılıf uydururlar herhangi bir ülkeye ve vatandaşına tahrik edici protesto da bulunmak Türk ceza kanunun bla,bla,bla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aslında senin evine geleni koruman şart yani olması gereken ben bu olaya şöyle bakıyorum. evet polis onları alabilir ama uzatmamak ve nezarethanelere koyup eziyet etmedikten sonra alır ifadesini alır bırakır ben bunda pek birşey demek ama mağdur ederse ben kasıt ararım açıkçası.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|