AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-05-2011, 03:23   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Angry İçinde insanlar bulunan halk otobüsü ve markete molotof attılar


İstanbul Okmeydanı'ndan içinde müşteri bulunan bir markete ve Kurtuluş'ta da durağa yanaşan bir halk otobüsüne içinde yolcular olduğu halde molotoflu saldırı gerçekleştirildi.

Okmeydanı'nda bir markete, içinde müşteri ve çalışanların olduğu sırada yüzleri maskeli bir grup şahıs molotof ve taşlarla saldırdı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda markette maddi hasar meydana geldi. Taşlı saldırı sırasında marketin camları kırıldı. Saldırının ardından şahıslar ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Bazı müşteriler ve çalışanlar bir süre olayın şokunu yaşadı. Saldırının ardından olay yerine ulaşan polis ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma yaptı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ekipler kaçan saldırganların peşine düştü.

Halk otobüsüne içinde yolcular varken molotof attılar

Kurtuluş otobüs duraklarında özel halk otobüsüne molotof ve taşlarla saldıran örgüt yandaşları yolcuların yaralanmasına sebep oluyordu. Otobüste maddi hasar meydana geldi. Olay, Şişli - Kurtuluş otobüs durağında gerçekleşti. Durağa yanaşan halk otobüsü, bir grup maskeli örgüt yandaşının saldırısına uğradı. İçinde yolcular, bulunan otobüsün önünü kesen saldırganlar ellerindeki molotof ve taşları otobüsün arka kapısına fırlattı. Bu sırada otobüsün kapılarını açan şoför yolcuları hemen tahliye etti. Molotof ve taşların yolculara isabet etmemesi olası bir yaralanma ya da can kaybını da önledi. Saldırı sebebiyle otobüsün camları kırıldı. Şahıslar ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis geldi. Saldırıya uğrayan otobüste inceleme yapan polisler geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırının yapıldığı otobüs şoförü ise sürekli benzer olayların yaşandığını belirterek daha fazla önlem alınmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.











(CİHAN)

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi