AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-06-2011, 09:03   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Arrow Yer yerinden oynadı (Rıdvan-Rasim Ozan-ŞAmil Tayyar)


Rıdvan Dilmen, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar arasındaki tartışmada bomba açıklamalar ardı ardına geldi

Bir televizyon programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'la girdiği şike iddianamesi polemiğinde yeni açıklamalarda bulundu. İlerleyen dakikalarda programa, Dilmen'in polemiğe girdiği bir başka isim de bağlandı. Bu isim Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dı. Bugün basına yansıyan "Başıma bir şey gelirse sebebi Rıdvan Dilmen'dir" açıklamasının ardından Tayyar, bir kez daha karşı karşıya geldiği Dilmen'e Aziz Yıldırım'ın Ergenekon bağlantısının da iddianameye bir gizli tanığın açıklamaları sonrasında girdiğini söyleyince ipler koptu.

Tayyar'ın bu sözleri karşısında Rıdvan Dilmen "Aziz Yıldırım eğer Ergenekon örgütüne üyeyse, ben de onunla birlikte hemen şimdi girer hapis yatarım. Onun böyle bir işin içinde olacağına katiyen inanmadığımdan bu sözleri söylüyorum. Ona kefilim. Ama yarın birgün mahkeme tamamlanıp şikeden, örgüt suçundan suçlu bulunursa da dışarıda gördüğümde selam bile vermem" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.













sabah

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-06-2011, 09:19   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart İkinci kez bağlanarak ağzına geleni söyledi – dinle


Beyaz TV'deki Derin Futbol programına ikinci kez bağlanan Rıdvan Dilmen ağzına geleni söyledi.

Şamil Tayyar'la birlikte Rıdvan Dilmen'in de telefon bağlantısıyla katılarak şike yasası ve sonrası futbol gündeminin tartışıldığı Derin Futbol programında, ünlü yorumcu Dilmen'in ikinci kez bağlanarak söylediği sözler damgasını vurdu.
MODERATÖRÜ HEDEF ALDI

Yorumcular Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'la tartışmak istemediğini açıklayarak konuşmaya başlayan Dilmen, programın direkt olarak programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'yi hedef aldı.

İki gündür saatlerce kendisi üzerine program yapılmasından şikayetçi olan Dilmen, "Türkiye'nin işi gücü yok da beni mi konuşacak, neden saatlerce benim ismim üzerine program yapıyorsunuz" dedi.
"BİR DAHA BENİMLE İLGİLİ KONUŞMAYACAKSINIZ"

Direkt olarak programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'ye seslenen Rıdvan Hoca, kendisi ile ilgili konuşulmasından rahatsız olduğunu ifade ederek "Bundan sonra benimle ilgili konuşulmayacak" diyince Ahmet Çakar adeta deliye döndü.
"SEN KİMSİN RIDVAN"

Göktuğ Sevinçli'den önce davranan Ahmet Çakar, canlı yayında Rıdvan Dilmen'e verdi veriştirdi. Kendisi ile ilgili saatlerce konuşulduğu iddiasına karşı çıkan Çakar, "Sana mı soracağız neyi konuşacağımızı, sen bizi Güntekin Onay'la mı karıştırdın. İstediğimizi konuşuruz, bize yayıncılığı öğretemezsin" şeklinde tepki verdi.

Bunun üzerine Rıdvan da sözlerini düzelterek, "Benimle ilgili konuşulmasını istemiyorum. Sizlerden rica ediyorum benim üzerime konuşmayın" şeklinde sözlerini bitirdi.
















ensonhaber
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2011, 09:23   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi