AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bülent Arınç (Ak Parti Forum) Bülent Arınç ile ilgili bilgiler, haberler, resimler ve videoları bu bölümde paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 12-30-2011, 00:40   #21
Kullanıcı Adı
İntifada
o soru işareti ne için ?

libyaya nato müdahalesi konusunda haklısınız erken konuşuldu...
eğer eleştiri istiyorsanız ben dolu yapayım...
füze kalkanı,mısırdaki laiklik açıklaması,1 mart tezkeresini geçirme ısrarı,amerikan uçaklarının sortileri mesela...
bu hükümetin utancı olmuştur...
ama bakıyorsun filistin başbakanı torununa erdoğan ismini koyuyor...
tunusta gannuşi,mısırda suriyede meydanlardaki halk erdoğana slogan atıyor...
çoğu adamın türkiyede toplayamadığı kalabalığı lübnanda topluyor mesela...
bunlarda güzel şeyler...

bazı olayları holiganizmden uzak değerlendirmekte fayda var...
tepkim moderatöreydi sözü hakikattır...
ama hangi tepkisi moderatöreydi ?
kalkıp gitmesi...
moderatör müdahale etmese konuşmasına devam edip perese saydıracaktı...
kalkıp gitmesi moderatöre olan tepkisidir...
gariptirki buna şov diyen milli görüş camiası o dönem genel başkanı vasıtasıyla davos çıkışı bizim sayemizde olmuştur diye övünüyorduki çağlayan mitingi kesinlikte faktörlerden birisidir...

ekonomi mezunuyum kardeşim...
bir hakikat varki serbest piyasada devletlerin elinde olmayan bir durum söz konusu...
şirketlerin devletlere müdahale ettiği sistem adını veriyorum ben bu sisteme...
normaldir...
utançtır...
hükümetinde,bireysel olarak halkında suçu büyüktür...
annesinin eve ariel almasına,bir akrabasının misafirliğe gelirken coca cola getirmesine sert tepki veremeyen bende suçluyum,boykotu tam manasıyla gerçekleştiremiyorsan sende suçlusun,boykot dönemi fiyatlarına zam yapan lanet kapital sevdalısı türk şirketleride suçlu,aramalı üretemeyen yerli sanayicide suçlu...

komşularla sıfır sorun çok önemli bir noktadır suriyeyle resmen entegrasyon kurmuştuk...
güzel gidiyordu...
lakin parantez içinde yazdığınız kısım olayı özetlemiş...

insaf ölçüleri,dünya gerçekleri ve reel politik es geçilmeden yapılan her türlü yergi ve övgü güzeldir...
partizanlık,parti holiganlığı,siyasi asabiyyet bence merduttur...

konu uzasın istememekteyim buralara nasıl geldi bilmiyorum...
selam ve dua ile...

Alt 12-30-2011, 03:59   #22
Kullanıcı Adı
MÜLTECİ
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o soru işareti ne için ?

libyaya nato müdahalesi konusunda haklısınız erken konuşuldu...
eğer eleştiri istiyorsanız ben dolu yapayım...
füze kalkanı,mısırdaki laiklik açıklaması,1 mart tezkeresini geçirme ısrarı,amerikan uçaklarının sortileri mesela...
bu hükümetin utancı olmuştur...
ama bakıyorsun filistin başbakanı torununa erdoğan ismini koyuyor...
tunusta gannuşi,mısırda suriyede meydanlardaki halk erdoğana slogan atıyor...
çoğu adamın türkiyede toplayamadığı kalabalığı lübnanda topluyor mesela...
bunlarda güzel şeyler...

bazı olayları holiganizmden uzak değerlendirmekte fayda var...
tepkim moderatöreydi sözü hakikattır...
ama hangi tepkisi moderatöreydi ?
kalkıp gitmesi...
moderatör müdahale etmese konuşmasına devam edip perese saydıracaktı...
kalkıp gitmesi moderatöre olan tepkisidir...
gariptirki buna şov diyen milli görüş camiası o dönem genel başkanı vasıtasıyla davos çıkışı bizim sayemizde olmuştur diye övünüyorduki çağlayan mitingi kesinlikte faktörlerden birisidir...

ekonomi mezunuyum kardeşim...
bir hakikat varki serbest piyasada devletlerin elinde olmayan bir durum söz konusu...
şirketlerin devletlere müdahale ettiği sistem adını veriyorum ben bu sisteme...
normaldir...
utançtır...
hükümetinde,bireysel olarak halkında suçu büyüktür...
annesinin eve ariel almasına,bir akrabasının misafirliğe gelirken coca cola getirmesine sert tepki veremeyen bende suçluyum,boykotu tam manasıyla gerçekleştiremiyorsan sende suçlusun,boykot dönemi fiyatlarına zam yapan lanet kapital sevdalısı türk şirketleride suçlu,aramalı üretemeyen yerli sanayicide suçlu...

komşularla sıfır sorun çok önemli bir noktadır suriyeyle resmen entegrasyon kurmuştuk...
güzel gidiyordu...
lakin parantez içinde yazdığınız kısım olayı özetlemiş...
insaf ölçüleri,dünya gerçekleri ve reel politik es geçilmeden yapılan her türlü yergi ve övgü güzeldir...
partizanlık,parti holiganlığı,siyasi asabiyyet bence merduttur...

konu uzasın istememekteyim buralara nasıl geldi bilmiyorum...
selam ve dua ile...

cevap için teşekkürler kardeşim.Ben de konu uzasın istemezdim,istemem de..(o sebeple bu mesajıma cevap yazmayabilirsiniz uzamasın diye ben de sadece üzerimde hissettiğim yük itibari ile istemeyerek yazıyorum)
"yukarı da bunlar güzel şeyler" diye dillendirdiğiniz kısım...yalnız biri ismini koyuyor,biri slogan atıyor,bir de meydanlarda toplanıyor evet dikkatimi çekti niye biliyor musunuz ikidir holigan oluyorum mesajlarınızda...Ama sizin güzel şeyler yaptıklarını ifade ettiğiniz toplulukların GÜZEL fiileri bize atfedilen sıfata daha layıktırlar , diyorum..Ki bunlar güzel şeyler diyelim peki ya elle tutulur yanı nedir..? Neye yarar ? Kime faydası var? Bu ülkeye mi onlara mı? Yoksa sadece enaniyetin kabartılmasına mı? Bir eleştirdiğimiz/eleştirdiğiniz konuların ehemmiyetine bir de güzel şeylerin(!) ehemmiyetine bakalım..? nasıl karşılaştıracağız...?

Demek kalkıp gitmeseydi perese sayacaktı,tamam diyelim ona da...

Evet bizler de zalim sömürü düzen diyoruz buna... Emperyalist sistem ya da uzantıları..
Dünya gerçekleri.. Dünyaya dair en sağlam gerçek burasının bir imtihan yeri olduğu olsa gerek...Sonra ölçüler buna göre şekilleniyor zaten..Reel -politik... BOP mu mesela..ya da 3.dünya savaşı...

Boykot meselesi de belirttiğiniz gibi gerçekten çok önemli..
Bu konuda herhangi bir vebal almamaya gayret gösteriyoruz,dikkat çektiğiniz için teşekkürler.. elimdeki laptop sadece.. o da hediyedir bize.

Son cümleye diyecek sözümüz yok...Canınız sağolsun 2 yahut 3 sefer aynı şey söylendi..partizan,holigan.. insafı olmayan...Biz söyleyince bazı şeyleri nedendir hep böyle..Diğerlerinin parti özüyle baktığı bu işe bilen biri olarak siz de böyle söylemişseniz...Hakkımız helal olsun kardeşimizsiniz...
Parti değişse de ,kişiler değişse de , erbakan olmasa da, kamalak olmasa da...%1 değil... 1 kişiyle olsa da..
Bu sevdamızın adı değişmeyecekti... Dava demiştik çünkü... dava...

Kırmışsak üzmüşsek affola...Uhuvvet adına...Tartışma olsun diye yazmadığımı belirttim,siz de öyle demiştiniz zaten...Rahman AK ile karanın belli olmadığı şu zamanda cümlemize basiret versin,ayaklarımızı dini üzre sabit kılsın...Ümmet adına hayırlı sonuçlar nasib etsin.
SELAMETLE...HAYR ÜZRE..

Bundan sonra da buralarda olmayacağız,kimseleri üzmemek adına...Fiemanillah ihvan

Konu MÜLTECİ tarafından (12-30-2011 Saat 04:03 ) değiştirilmiştir..
MÜLTECİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-30-2011, 15:23   #23
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
afedersiniz ama ... alır...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)