![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar ne kadar talihsiziz ki bu forumu daha yeni görebildik.Ama yinede ne mutlu ki tanışma ve kaynaşma fırsatını ele geçirdik.Böyle bir forumun olması özellikle beni onure ediyor.Kalbimden hep Milas için böyle bir forum yapalım diye geçiriyordum.Şimdi ise tamda karşımda duruyor.Arkadaşlar bu forum hepimizin sadece moderatrlere ait değil.Foruma sahip çıkalım nasıl bir CHP li kemalistler sitesine sahip çıkıyorsa bizde bu foruma sahip çıkalım.Özellikle sol siyasetin nabzının kuvvetli attığı Milas'ımızda biz Milas AK PARTİ ilçe Gençlik Kolları olarak bu gidişata dur demeye azim ettik,kararlıyız inşaallah bu çarkı kak yola değil hak ve ak olan yolumuza çevireceğiz.Bizler 7/24 sizlere hizmet etmek için tetikte bekliyoruz.
Allah Yar ve Yardımcımız olsun.Kara günler AK,Yolumuz ise adınlık olsun. FAHRİ ACAR MİLAS AKPARTİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aramıza hoşgeldiniz
evet forum herkesin ve hepimizin Aktif olarak görmek isteriz sizi paylaşımlarınızla, yorumlarınızla aramızda olmanız dileği ile sevgiyle kalın kadim sevgilerle... Allah Yar ve Yardımcımız olsun.Kara günler AK,Yolumuz ise adınlık olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aramıza hoşgeldiniz milas gençliği.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hgeldin
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hoş geldiniz :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hoş geldiniz
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hoşgeldiniz....
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar;
Bizleri sıcak bir yuva edasıyla forumunuzda karşıladığınız için teşekkür ederiz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hoş geldiniz arkadaşlar Hayırlı forumlar dileriz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |