![]() |
#1 |
![]() Çarkları ve gafları ile gündemden düşmeyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu defa da canlı yayında baltayı taşa vurdu.
Muhaliflere karşı, teşkilatlarda kendi adı üzerinden birlik havası oluşturmak için tezkereyi şova çevirmekle suçlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün de televizyonda fahiş bir hata yaptı. Başbakan Erdoğan'ın eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'a Dolmabahçe görüşmesinde “Sen hükümete muhtıra ver, biz de sana üstün hizmet madalyası verelim” dediğini iddia eden Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri stüdyoda gülüşmelere sebep oldu. Bir gazeteci “Efendim, önce muhtıra verildi, sonra Dolmabahçe görüşmesi oldu” diye uyarırken, Kılıçdaroğlu, “Olsun bu benim görüşüm” diyerek vaziyeti kurtarmaya çalıştı. Haber Editör
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yazik bu adama
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Artık gülmekte gelmiyor içimden...
Acıyorum. Vallahi Tv'ye filan çıkmadan gelsin hataları varsa düzeltelim. Böyle muhalefet olmaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() öyle demesiydi güzeldide..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Haha kendi görüşüymüş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() KeMAL KeMAL'lığını yapıyor...
Komedyenler iş başında... Ne zaman olmuş reyiz bu toplantı? Ekleme: Tamam buldum eyvallah ![]() Konu serdary tarafından (01-14-2012 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|