07-11-2007, 16:23 | #21 |
Baykal benimle tartışsın
ertuğrul günayla tartışsa parti kapanır herhalde zamanında chp nin sekreterliğiğni yapmış bir adam bütün kirli çamaşırları serer ortaya ama zannetmiyorum baykalın onunla tartışacagını korkar baykal
|
|
07-11-2007, 17:35 | #22 |
Baykal benimle tartışsın
yaa benim aklıma en son yapılan konuşma geldide...
baykal sormuştu başbakana kaçaklar diye... sonra başbakan cvp verdi. KAÇAK KİM BAYKAL.. sonra bi baktım suspus program bitene kadar ağzını açmadı adam... şimdide gene kalkmış programa çıkacak... bu adamdan herşey beklenir... korkuyorum milletide mahkemeye verecek bana oy vermiyolar diye |
|
07-11-2007, 19:31 | #23 |
Baykal benimle tartışsın
başbakanımız,parti liderleriyle tartışmayarak en güzelini yapıyor.çünkü kimle tartışsa,başbakanımızı sevmeyenler ona yönelir.uğur dündarın 2002 seçimleri öncesi yaptığı programda Erdoğan ile baykal açık oturumdaydı.baykal bu sayede ana muhalefet oldu bence
|
|
07-12-2007, 13:43 | #24 |
Baykal benimle tartışsın
Deniz baykal ne zamandan beri adam gibi tartışma yapabiliyor. 2002 seçimlerinden önce Recep Tayyip ERDOĞAN' la yapmış olduğu tartışmada tutarsız söylemleriyle vede anlatım kabiliyetinin düşüklüğü ile ekranda bayağı sırıtmıştı. Ben şahsen genel başkanımızın karşısına çıkacak olanların belli bir kritere sahip olmasını istiyorum.
|
|
07-12-2007, 23:42 | #25 |
Baykal benimle tartışsın
bizler baykalı ve çıraklarını TBMM de 4,5 senedir nasıl tartıştıkları gördük.r.tayyip erdoganın boş vakti yok zaten.tartışacak bir adam sıfatınada koymuyo ki!
|
|
07-13-2007, 00:22 | #26 |
Baykal benimle tartışsın
Başbakanımızın boş işlere ayıracak zamanı yok.
Zaten ayırmak istesede karşısında ayırmaya değer insan yok |
|
07-13-2007, 15:33 | #27 |
Baykal benimle tartışsın
ya aslında arkadaşlar ben isterim ki, gerek Ağar, gerek Uzan, gerek Baykal Gerekse Başbakanımız çıksın bir açık oturuma bu ülke için önümüzdeki yıllarda neler yapmayı planladıklarını,
bunları nasıl ve hangi kadroyla yapabileceklerini anlatsınlar! şu an AK Parti haricinde diğer partilerin mitinglerine göz attığım zaman hepsi aynı ağızdan konuşuyor... hepsi AK Parti iktidarına ve başbakanımıza yükleniyor... hiçbirinin ağzından boş vaatler harici adam akıllı bir proje duymadım şimdiye kadar... kimisi ağzına Cumhurbaşkanlığını takmış, kimisi mazotu, kimisi ev hanımlarına şu kadar maaş vereceğim tabi adamda 4 tane hanım olunca nasıl köşeyi döneceğini anlkamış... zeki adam insanların çalışmasına gerek yok 4 tane bayanla evlenince zaten gelir 2.000 YTL şaka bir yana da... gerçekten Ak Parti haricinde bir proğramı olan parti yokken, kiminle neyi tartışacak Başbakanımız? |
|
10-02-2007, 20:32 | #28 | |
Baykal benimle tartışsın
Alıntı:
mutis demissin ... onlarin derecesine yukseltmenin bir anlami yoktu |
||
10-02-2007, 22:48 | #29 |
Baykal benimle tartışsın
Baykal kendi konuşsun kendi dinlesinn zaten hoş birbirlerini yemekten başka bişiye bakamıyolar baykal koltuk sevdasından olsa gerek gözü başka bişi görmüyoo :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|