AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-15-2012, 12:09   #1
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart Başbakan-Taraf Yazarı Baransu Kavgası Tam Gaz
Uludere faciası sonrası Başbakan Erdoğan ile Taraf Yazarı Mehmet Baransu arasındaki tartışma tam gaz devam ediyor...
Video Haber/Aktifhaber
Uludere'de 35 vatandaşın hayatını kaybettiği olay sonrası Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu ile Başbakan Erdoğan arasında kavga son hız devam ediyor.
40 gün sonra Meclis'te parti grubunda milletvekillerine seslenen Başbakan Erdoğan'ın hedefinde yine Taraf Yazarı Mehmet Baransu vardı.
Peki o tartışma nasıl başlamıştı?
Uludere'de 35 kişinin hayatını kaybettiği olay sonra Baransu, sözkonusu istihbaratın Genelkurmay'a o akşam MİT'ten gittiğini iddia etmişti.
Başbakan Erdoğan ise Uludere olayından bir gün sonra kameralar karşısına geçmiş ve O istihbaratın MİT'ten gittiğini doğrulamış ancak istihbaratın 9-10 gün önce geldiğini bildirmişti.
BAŞBAKAN, BARANSU'YU "CANBAZLIK"LA İTHAM ETTİ
Bu haber nedeniyle Baransu'ya "cambaz" diyen Başbakan Erdoğan, "Burada bilir bilmez yazan çizen bazı köşe yazarı sıfatıyla cambazlar da var. Bunla da istihbarat örgütlerimizi istihbarat örgütlerinden çok daha iyi biliyorlar. Heralde bunların da istihbarat örgütleri içinde böcekleri var. O böceklerden aldıkları bilgilerle güya MİT yanalış bilgiler vermiş..."

Baransu'da Başbakan'ın bu eleştirilerine twitter'dan şöyle yanıt vermişti:
"Sayın Başbakan iki canbaz bir ipte oynamaz, hatırlatayım size. Öyle böcek diyerek olayı sulandırmayın Gerçeği siz de benim gibi biliyorsunuz
Sayın Başbakan, Emre Uslu I. Koşaner istifa edecek dediğinde de esip gürlemiştiniz. Ne oldu sonra... Hatırlatayım dedim
Sayın Başbakan hatırlatayım. Senin İçişleri bakanına bağlı jandarma beni dinledi Şimdi de evimin ve iş yerimin üzerine bir heron istiyorum.
Sayın Başbakan, bugün anladım ki sizden daha iyi MİT'i biliyorum. MİT arşivlerini MOSSAD'a açmıştı. Böceğe değil Mossad ajanlarına bak.
Bu ülke canbazın kim olduğunu da öğrenecek. Canbazları da. Sayın Başbakan siz de çok iyi bildiklerinizi öğreneceksiniz
Sayın Başbakan ben eli silah tutanlardan korkmadım. Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan'dan korkacağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz."
Başbakan Erdoğan bugünkü grup toplantısında Taraf Yazarı Mehmet Baransu'nun bu sözleri şöyle yanıt verdi:
"Kuzu postu altında, çok bilmiş edası içinde millete istikamet çizmeye çalışıyor. "Ben eli silahlı olandan korkmadım Kasımpaşa'lı Tayyip'ten mi korkacağım" diyor. Benim derdim kimseyi korkutmak değil. Ama şunu unutma. Ben Kasımpaşalı Tayyip olmaktan şeref duyarım. Ve Kaşımpaşa'dan çıkan, oranın bir evladı olarak tüm halkımın bizi bu makama getirmesinden ve milletime hizmetten onur duyarım."

Başbakan'ın bu sözleri üzerine Baransu da twitter'dan şunları söyledi:
"Rabbim, benim kim olduğumu, senden başka kimseden korkmadığı en iyi sen biliyorsun. Kıyamet günü iftira atan herkesle hesaplaşacağım."

http://www.aktifhaber.com/basbakan-b...az-541308h.htm

Konu EZEL tarafından (01-15-2012 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-15-2012, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
EZEL
Taraf yazarı Başbakan'a fena kafa tuttu

Mehmet Baransu'nun, Şırnak Uludere'de 35 kişinin ölümü üzerine, Taraf gazetesindeki "İstihbarat MİT ajanından geldi" şeklindeki haberine "köşe yazarlığı yapan cambazlar var" şeklinde tepki gösteren Başbakan Erdoğan'a twitter'dan cevap verdi.
devamı : http://gundem.milliyet.com.tr/taraf-...66/default.htm
Alt 01-15-2012, 12:28   #3
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Helal Baransu'ya..
Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2012, 12:41   #4
Kullanıcı Adı
EZEL
Siz gerçekten AK Partiyi yaptıklarını destekliyor olsaydınız AK Partinin ve Başbakanın bu güne yaptıkları algılayabilseydiniz Başbakanın Dersim çıkışına bakıp bu sözleri söylemeye utanırdınız .
Bu ülkede birlik ve beraberlik isteyenler bu olayda Devlet Halkını Bombaladı deyip Halkını devlete düşman yapmaz Asker yanlışllıkla sivilleri vurdu der sonrada sivilllerin haklarını savunurdu Liberal takılıp PKK yandaşı olduğu gibi içimize sızan AK Partili takılıp gerçekte PKK'lı olanlara karşıda dikkatli olmalıyız .
LAFIM ORTAYADIR İSTEYEN ÜZERİNE ALINSIN

Konu EZEL tarafından (01-15-2012 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-16-2012, 11:03   #5
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Tutuklamalar sürmüyor olsaydı . Başbakanın tutumu biraz daha farklı olurdu.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)