AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-20-2012, 03:12   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Genç Bakış'ta Şevket Kazan'a linç girişimi
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde çekimleri yapilan ve bu gece Saat 1.30 'da Kanal D'de yayınlanması tasarlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programının çekimleri tam bir felakete döndü.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde çekimleri yapilan ve bu gece Saat 1.30 'da Kanal D'de yayınlanması tasarlanan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programının çekimleri tam bir felakete döndü.

Saat 17:00 'de başlayan Programın konusu Türkiye'de Hukuk Sistemi, yeni anayasa Süreci, geciken Adalet Sistemi ve özel yetkili mahkemeler gibi hukuki gündem olarak belirlenmişti.

Programın konukları ise Hüsamettin Cindoruk, Şevket Kazan ve Metin Feyzioğlu'ydu. Programın Açılış konuşmasını yapan Abbas Güçlü bir süre sonra sözü konuklara vermek istedi. Ancak o sırada konferans salonunda Bulunan Yaklasık 50 Kadar Üniversite öğrencisi ellerindeki pankartları çıkarıp Sözlü saldırıya Başladı. "Sivas'ın ışığı sönmeyecek", "Katil Devlet Hesap verecek", "Şevket Kazan bize Hukuk Dersi veremez" gibi sözlerle Şevket Kazan'ın salondan çıkarılmasını istediler. Bunun üzerine Abbas Güçlü, göstericilerin dısarı çıkmalarını istedi. "Eger siz bu programı bana burada yaptırmazsanız, ben de stüdyoda Yaparım" dedi.

Bunun üzerine öğrenciler sahneye çıkıp, eski Bakan Kazan'ı linç etmek istedi. Ancak güvenlik görevlileri ve üniversite yetkililerince gruba karşı koyuldu. Buna rağmen öğrenciler sahneye çıkmayı başarınca, Şevket Kazan apar topar sahneden uzaklaştırıldı.

Hızlarını alamayan öğrenciler tüm dekoru paramparça ettiler.

Hep bir ağızdan “Sivas'ın hesabı sorulacak” diye slogan atarak salonu terk ettiler.

Program iptal edildi.

sonkulis.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-20-2012, 03:14   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Aha insaflılar Sayıları az ama dişleri bilenmiş şekilde.
Sloganları da her yerde aynı.Amaç da farkl değil 'bizden olmayan ölecek'
Alt 01-20-2012, 03:17   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Savulun biz geldik :D.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2012, 03:43   #4
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Objektif bir program olmasa da konsept olarak tv programlarında hoşuma giden tartışma programlarından bir tanesi.

Muhatap olan gençlik olunca muhalefet kültürü de korkunç ve acımasız oluyor tabi ki.

Gazi Üniversitesinde de bu ve buna benzer olaylar yaşanmış, bir bayan öğrenciyi yerinden kalkmak istemediği için acımasızca dövmüşlerdi.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2012, 03:50   #5
Kullanıcı Adı
EZEL
Ben zaten Sivasta yananlara üzülmemiştim şimdide oh olmuş diyorum ..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2012, 03:54   #6
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Ezell ölenler insandı canı veren Allah alanda o olur (c.c).

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2012, 04:11   #7
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ezell ölenler insandı canı veren Allah alanda o olur (c.c).

Herkesin canını ALLAH alır Bende onların canını almasına sevindim
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2012, 04:19   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben zaten Sivasta yananlara üzülmemiştim şimdide oh olmuş diyorum ..
artik her konuda su klasik yorumu yapmaktan bikmadin mi.. tamam insanalrin ölmesinden, öldürülmesinden haz alacak kadar vicdanin olmadigini biliyoruzda bari bunu defalarca yazip, böyle insanlarla ayni havayi soluyoruz isyanini bize tekrarlatmak mi istiyorsun ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2012, 05:01   #9
Kullanıcı Adı
depare
Koyunlaşmış ideoloji kurbanı paranoyak sürüsü
Hesap defterleri kabarık ama bir türlü soramıyorlar
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)