![]() |
#21 |
![]() Bir koşuşturmadır almış başını gidiyor.. Maç mı dersin iran mı dersin atatürk mü dersin her konuya dalıyor gençler kardeşlik.. Rasim ozanımı getirin banaa..
|
|
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
galatasaray fenerbahçeyi bu memlekette eziklikle suçluyorsa yarın kıyamet kopabilir ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#23 |
![]() işte bu yüzden diyorum zaten...
amacınız bizi yenmek başkada bir amacınız yok... desteklediğin için teşekkürler sözlerimi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() sizi yenmek çok ezikçe doğru
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() ne olur bilmem...
tespit ettilerse şike alayını düşürsünler... fenerin maçını en son ne zaman izledim bilmiyom bile... la ligayı bile izlemez oldum... pes ve halısaha olmasa futbolla ilişkim bitecek neredeyse... |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Geçmişi geleceği karıştırmamak gerek
Hayır bu KABADAYILIK nereden? Şukadar kombine satmışlar bu kadar feneryum kazanmış Abdullah Kiğılı açıklıyor Neymiş yarım puanları dahi silinemezmiş Mahkemenin sonucunu bekleyin diyor Şikeya dair bulgu yok mu? Mahkeme mi karar verecek küme düşmeye federasyon mu? Böyle şamar federasyon ben daha görmedim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() oynak dansöz gibi olurlarsa olacağı bu...
dik duruş yok maalesef kimsede... Gs'mi ayrı koyuyorum ilk gün neyse hala aynı duruşta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Tek derdiniz bizi yenmek diyenler Kadıköyde alınan bir puandan sonra üçlü çektirip, şampiyonluk kutlamalarından daha fazla kutlama yapanlar değil mi yahu
![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|