AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.

Stil
Seçenekler

Alt 01-26-2012, 01:57   #11
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
hocaefendiyi geç anacığım cübbeliyi dinlerdi arifan dergileri evde dolu o kadar anlattım anlattım anlamadı cübbeliyi içeriye aldılar şimdi diyor devlet cübbeliyi çekemedi komplo kurdular abiciğimde gitmiş zamana abone olmuş . neyseki babam bazen sağlıklı düşünüyor ve cemaatin bazı amaçları konusunda fikir birliğine varıyoruz ama tabi hocaefendinin tüm kitapları kütüphanemizde mevcuttur. Sohbet cdleri mevcuttur. Seyyid Kutup Muhammed Kutup Muhammed Esed raflardaki yerini almıştır. Zaten bizim kütüphaneye gel bak valla kaybolursun. Bir tarafta kürt aşiretleri tarihi yanında hüseyin nihal atsızın bozkurtlar kitabı üstünde 2 cilt sonsuz nur yanında darağacında 3 fidan polis evi bassa ne yapacağını şaşırır zavallı her çeşit kaynak mevcut
Alt 01-26-2012, 02:06   #12
Kullanıcı Adı
Mavera
babana saygim yine artti.. demek ki olaylara tek taraftan bakmayan, arastiran bir büyügümüz keske biraz babana cekseydin
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2012, 02:07   #13
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
zaten ona çekmişim benim gibi ufuk çizgileri geniş birini tanıyonmu sen pehh
Alt 01-26-2012, 02:09   #14
Kullanıcı Adı
Mavera
yok canim hakkini yemeyelim bazi konularda gercekten sinirlari asan düsüncelerin var bu cok hosuma gidiyor ama basta cemaat olmak üzere su kürt meselesinde bence burnunun dikine gidiyor ve insanlari kiskirtiyorsun gibi bir izlenim veriyorsun ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2012, 02:13   #15
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
cemaat konusunda belki hatalarım çok olabilir ama kürt meselesinde insan haklarından asla taviz veremem ki taleplerimde gayet insani ölçülerdedir. Absürt saçma bir talebim yoktur. Hatta az bile konuşuyorum desem yeridir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)