AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 01-28-2012, 23:34   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart CHP'yi sarsacak bomba iddia
Dinamit programın moderatörü Latif Şimşek, CHP hakkında müthiş bir iddiayı gündeme getirdi.

Latif Şimşek'in iddiasına göre Kılıçdaroğlu genel başkan adayı olmak için ikna edildi.

Canlı yayına bağlanan CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, Latif Şimşek'in ikna edildi haberini doğruladı ve olayı tüm ayrıntılarıyla anlattı. Sayan CHP'de kaset skandalının ortaya çıkmasının ardından yaşanan gelişmeleri anlattı. Sayan canlı yayında şu sözleri söyledi:

KILIÇDAROĞLU'NA ADAY OL BASKISI

Kılıçdaroğlu ile Büyük Sürmeli Oteli'ne giderken Ağrı İl Başkanı da yanımdaydı. O salonda bekledi. Ben yukarıda bir kata çıkarıldım. Odaya girdiğimde Kılıçdaroğlu ile birlikte dört kişi oturuyordu. Onlar yemek yerken bende çay kahve içtim. Orada bir buçuk-iki sata durdum. O zaman içinde oradaki dört kişi Kılıçdaroğlu'na "Mutlaka aday olmanız gerekir, bu partiye genel başkan adayı olmanız" şeklinde telkinlerde bulunuyorlardı.

BİZ BU İŞİ BİLİYORUZ DEDİLER

"Bende ısrarla öyle bir şeyin bu dönemde yanlış olacağını, Kılıçdaroğlu'nun çok çalışkan ve iyi bir partili olduğunu söyledim. Ama oradaki sohbetteki iki kişi bana dedi ki "Biz Danıştay'da daire başkanıyız. Bu işi iyi biliyoruz." dediler. Diğer tarafta ise Şırnak Jandarma Alay Komutanı Aziz Ergen bey oturuyordu. Olay bundan ibarettir."

BEYAZ GAZETE

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-28-2012, 23:44   #2
Kullanıcı Adı
onurcan
"Bende ısrarla öyle bir şeyin bu dönemde yanlış olacağını, Kılıçdaroğlu'nun çok çalışkan ve iyi bir partili olduğunu söyledim. Ama oradaki sohbetteki iki kişi bana dedi ki "Biz Danıştay'da daire başkanıyız. Bu işi iyi biliyoruz." dediler. Diğer tarafta ise Şırnak Jandarma Alay Komutanı Aziz Ergen bey oturuyordu. Olay bundan ibarettir."

ilginç...
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)