AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-25-2012, 23:47   #1
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart İsrail'i ayağa kaldıran hadis-i şerif
Kudüs Müftüsü Şeyh Muhammed Hüseyin, El Fetih örgütünün 47. yıldönümünde Hazreti Peygamber'in kıyamet alametleriyle ilgili bir hadis-i şerifini okudu.

Müftü, "Müslümanlar Yahudilerle savaşmadıkça kıyamet kopmaz.Müslümanlar Onlarla savaşıp Öldürecekler.Hatta Yahudi bir Taşın ve ağacın arkasına saklanıp gizlenecek taş ya da ağaç şöyle seslencek Ey Müslüman Ey ALLAH'ın Kulu işte Yahudi arkamdadır gel onu Öldür! Garkad adındaki ağaç müstesna. Çünkü o Yahudilerin ağacıdır" dedi. İsrail yönetimi müftünün okuduğu hadise büyük tepki gösterdi.

İsrail Altyapı Bakanı Kudüs Müftüsünün yahudilere ölüm çağrısı yaptığını iddia etti. İsrail medyası da, müftüyü Filistinlileri ırkçı saldırılara teşvik etmekle suçladı. Suçlamalar karşısında Filistinli müftü, "ben kimseyi öldürün diye bir konuşma yapmadım, benim konuşmamda kimseye öldürün çağrısı da yoktu, ben sadece kıyamet alametiyle ilgili Hazret Peygamber'in bir sözünü aktardım" yanıtını verdi. Müftü ayrıca "İsrail yönetimi ve İsrail medyası, beni tamamen yanlış yönlendirmelerle suçlamaktadır" dedi.

Vakithaber.com

Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-26-2012, 16:29   #2
Kullanıcı Adı
ak sevda
bu Hadis-i şerif-i Yahudiler kadar anlayan ve bilen yoktur eminim
zaten tevratta da bununla ilgili bir bölüm var
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2012, 19:57   #3
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Korkunun ecele faydası olmaz
Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-29-2012, 12:40   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Boşuna tatbikat yapmıyorlar so ngünlerde
Gerçi tatbikatları bile başarasız malların.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)