![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
düğün muhabbetine istemeyerek katıldım aralarına ki kafalarına göre bi hoca filan çıkartıp vaaz verdikmek istediler... biz tayfa olarak salonu terk ettik... neyse ordakilerin bakışları, inanın beni rahatsız etti... genelleme elbet ki yapmamak gerekir, adamlar Allah diyor sonuçta kardeşimizdir hepsi... lakin bende ki yerleri bellidir... |
||
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Inan seni anliyorum kardesim. Iyi olmayan bir tecrübe yaptim diyorsun yani. Fakat bu durum bircok cemaatte yasanabiliyor. Babamin cocukluk arkadasi bir cemaate katildi. Yedigimiz ayri degilken bir anda selam bile vermedi bana diyor... Halbuki cemaatin hocasi bu durumu bilse bir saniye bile adami tutmaz yaninda. Ham sofuluk yapacak ya adam. Bilmem anlatabildimmi. Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (01-29-2012 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Hakikatende Hepisi Cübbeli...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() benimde yolum hic carsambaya düsmedi, gitmek isterim.. akrabalarimda Mahmut efendinin kuran kurslarinda egitim gören, hafiz olan ve su anda o cemaatle baglantili cok kisi var onlarin yasayis tarzlarini az, cok biliyorum ve saygi duyuyorum..
ayrica cübbeli ahmet hocaninda en kisa zamanda özgürlügüne kavusacagina ve gerceklerin ortaya cikacagina inaniyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|