![]() |
#27 | |
![]() bunun nesi islami ?
yada islama uygun... şu otelmidir saraymıdır normal bi şekilde açılsa,insanlar gitse bu kadar tepki vermem... neymiş efendim dünya alimlerinin saygı duyduğu alim duasını etmiş,sonra orası fatih sultan mehmetin otağını kurduğu yermiş,pekte uygunmuş islama... oraya gidende bilinçli müslüman oluyormuşta Allah böyle yatırımların devamını getirsinmiş... Hurma dalından kaplı tavanlı mescit yaptıran peygamberimiz niye teşvik etmemiş böyle şeylere insanları mesela ? İslamı alet ederek lüks pazarlığı yapıyorlar... Hadi hepsine inanalım diyelimki müslümanlarında tatile ihtiyacı var canım milyarlar saçıp tatil yapmasınlar mı ? istanbul tatil beldesimi arkadaşlar ? 22 yıldır buradayım hiç tatil yapan görmedim burada ne iş ? kaplıcamı buldunuz,sahilmi keşfettiniz naptınız bayrampaşada ? efendim dindarlar için jet abimiz yavaşladı galiba tarikata girdi gireli... sonra hani bu tasavvuf dünyadan soyutlanmaktı,tevazu işiydi noldu tanımı mı değişti ? şu sarayda yaşayıp,üstüne bide burada iftar düzenlerler artık...Bunun adıda zengin müslümanlar oruç tutmuş olur... ruhsat var canım... zaten Allah verdiğini kulunda görmek ister... Mülkte Allahındır zaten bizimki nefsi terbiye etmek değil mi... Hakan Albayrakın Ebuzer kitabından bi paragraf geldi aklıma... saklıdır bende paylaşmak bugüne nasipmiş... Alıntı:
Konu İntifada tarafından (01-30-2012 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|