AK Gençliğin Buluşma Noktası
Yeni Şafak , Akit ve Milat "Yeni Şafak" ve "Vakit" Gazetesi köşe yazıları / Vakit'ten Hafızalardan Silinmeyen Habercilik Başarıları..

Stil
Seçenekler

Alt 02-01-2012, 02:27   #21
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
takanlar harbi sosyalistlerdir de o yüzden...
mahir çayanın bu adam için söyledikleri bile yeter artar...
1 mayıs meydanlarına sokulmaması,bunun konferans vereceği yerlerde komünistlerin olay çıkarması hatta odtüde neredeyse linç edilecek boyuta varan protestoların yapılması vs.

sen bi kere verdiğin örneğin vehametinin farkında değilsin
oğuzhan asiltürk doğu perinçek gibileri savunmak için bu açıklamayı yapmış olamazmı demeye getiriyorsun doğu perinçeğin 28 şubattaki rolünü bilmeden

İşime gelene inanıyormuşum ezel bildiğin yanıldığına yetmez be...
ben bu konuları taa liseden beri bizzat bu görüşlere mensup insanlarla tartışıyorum...
Yahu bu gün Saadetçiye de gitsen AK Parti hakkında bir sürü eleştiri getirir AK Partiliye gitsen Saadetçiye bir sürü şey der aynı şekilde Has Parti içinde derler seninkiside o misal cnm istediğin kadar babasıyla tartış gözün gördüğü birdir ama sen istisnasın Bu gün git kime sorarsan sor Televizyonlarda ağzı köpürerek Amerikan düşmanlığı Rusya şakşakçılığı yapan Doğu Perinçek ve Yalçın Küçüğün Amerikancı olduğunu iddia iddia et sana bir kaç tahtası eksik gözü ile bakarlar . Geellim komutalnlara komutanların çoğu ya solcudur yada Atsız milliyetçisidir ve bunlar Amerikan mandası oldukları için değil Saadeti (RP) Atatürkçülük karşıtı şeriatçı islami bir parti oldukları için yoketmeye çalıştılar böyle değil diyorsan benim başak diyecek bir şeyim yok .

Konu EZEL tarafından (02-01-2012 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2012, 02:35   #22
Kullanıcı Adı
İntifada
Amerikan karşıtı olan birisi amerikanın gücünü sürdürmeye yarayacak eylemlere girişirmi
türkiyede darbe olunca neden amerika bizim çocuklar başardı diyor
bu olay saadet-akparti çekişmesinden çok öte birşey...
inançlarımızdan ötürü birbirimizi tekfir ettiğimiz oldumu hiç ?
halbuki enternasyoneli savunanlarla doğu perinçeğin durumu resmen bu...
68 ler,sosyalistler nefret ediyor bu adamdan...
zaten ulusalcı olduğunuda saklamıyor perinçek...
cia sosyalisti denilen bu adam dergisi aydınlıktan solcuların evini gammazlayabilen bi adam...

bir kaç tahtası eksik gözüyle bakarlar falan bunları geç ezel neye dayanarak bunu söylüyorsun...
kolay laflardır bunlar bu benim ortaya attığım bir görüş değil koskoca bir hareket bunu böyle kabul ediyor...
yalçın küçük denen meczup hakkında yorum yapmadım çünkü tam manasıyla tanımıyorum nedir bilmem ulusalcıdır onu biliyorum...
ama doğu perinçeği bilirim...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)