![]() |
#1 |
![]() Çeçenistan davası hakkında yazdığı yazılarla bilinen Araştırmacı Yazar Yusuf Ensar Çalışkan’a “Çeçenistan'a Giden Türk Heyeti Ne Yapmak İstiyor” başlıklı yazısından dolayı Bakırköy 7.Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.
Son günlerde Çeçen mültecilere düzenlenen suikastların sorumluları ile yakın ilişkileri ortaya çıkan Seyfullah Türksoy’un şikayetini dikkate alan savcılık, Yazar Yusuf Ensar Çalışkan hakkında “ atılı bulunan suçtan dolayı yargılanmalarının yapılarak eylemlerine uyan sevk maddeleri gereğince cezalandırılması ve haklarında güvenlik tedbiri uygulamasına karar verilmesi kamu adına idaa ve talep olunur “ diyerek dava açtı. islamigündem
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() fatih tezcan abiyede dava açılmıştı aynı sebepten...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dengesizler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu yalakların çeçen sitesine girip arada bir küfrü basıyorum.Bana da açsınlar bana da
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yazının Başlığı şu olabilirmi? "Cani Kadirov'u Öven Türk Heyeti Ne Yapmak İstiyor?" Birde yazıyı bulan varsa paylaşırsa sevinirim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() o yazı işte...
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Nedense bütün haber kanalları "Cani Kadirov'u Öven Türk Heyeti Ne Yapmak İstiyor?"başlığını "Çeçenistan'a Giden Türk Heyeti Ne Yapmak İstiyor?" şeklinde değiştirmiş ![]() Köşe yazısının yayınlandığı İsrahaber sitesi bile kendi kendisini iki paragraf sonra yalanlamış.İlk paragrafta kendi ürettikleri başlığı koyuyorlar sonra üçüncü paragrafta başlığın orjinalini yazıyorlar. Bu ilgili haber sayfası:http://www.israhaber.com/ensar-calis...04-haberi.html Buda makalenin sayfası:http://www.israhaber.com/cani-kadiro...75-haberi.html Burada da dava açılan makalenin tamamı mevcut. Alıntı:
Konu Yıldırım tarafından (01-31-2012 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hepimiz savunuyoruz milyonlarca insanı yer varsa atın içeri yargılayın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |