AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 02-02-2012, 23:27   #11
Kullanıcı Adı
İntifada
bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü
Alt 02-03-2012, 00:19   #12
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
katılıyorum ,Türkiye'de konuşacak gündemimiz ne kadar geniş ki
Dönüp hep aynı noktaya gelmek de sıkıcı
Labirent gibi
PAN'in LAbirenti
Bu konu milli görgüsüzlerde var.Onlar meraklı bu tür kakafonilere
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ee dile kolay 10 yıldır muhattaplar, yapılan yanlışlar değişmiyor...
e haliyle bizlerde aynı muhalefetlere aynı tenkitler biraz bıkkınlık yapıyor zannediyorum...
küçülenleri eleştirmek zevk vermiyor, bu psikolojik bir neden bence...
büyüyenleri eleştirelimki, büyüyelim mantığı var buda o nedenin bir parçası...

gönül isterki tabi sizin gibi yorumları okunası üyeler foruma farklılıklar katsın, farklı konular farklı bakış açıları getirsin
Bu mülahazama katılan olacağını pek düşünmemiştim. Vuku bulan olaylara benim perspektifimden bakanlar var demek ki! Şükranlarımı sunarım.

Zaman gazetesinin kuruluş yıldönümünün yaklaştığı dönemde bu haberler neşir edilmeye başlandı ve başbakanın katılımıyla gerçekleşen etkinlikten sonra ayyuka çıktı. Kıskançlık ve benzeri hasletlerin vucutta peyda olmasından sonra bu tür haberlerin neşir edilmesi olağandır. Fakat neşir edilen haberler müşahhas manada, akli ve mantıki olması gerekir. Bir dönem israil politikalarını savunan ve bunu prensipleri haline getiren zihniyetin bu gün bu gazeteyi böyle bir itham ile suçlaması kadar ironik bir durum olamaz. Buna inansa inansa ancak ebleh olan bir zihniyet inanır.

Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu ülkenin 2 büyük sorunu var
1. Afyon yutturulmuş robotlaştırılmış düşünme güdüsü elinden alınmış kitlelerin sorunu
2. Ezilen halkların ve ezilen dindarların sorunları

2. şıktaki sorun inanıyorum halledilecek ama 1. şıktaki sorun daha büyük bir sorundur. 2. şıktaki sorunların çözümünün gecikmesinin sebebide kitlelerin afyonlaştırılmasıdır.

Aynı sloganvari kelamlar

Konu Garibüzzaman tarafından (02-03-2012 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir..
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2012, 00:25   #13
Kullanıcı Adı
manifesto
Bizim buralarda dumura uğramak diye bir şey var
O bu olsa gerek
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2012, 00:41   #14
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
sorunun cevabı çok basit

ergenekon, odatv, balyoz vs. davaların üzerine hiç yılmadan ilk günkü kararlılığıyla duran zaman gazetesinden bu milleti soğutmak hemde milli duygularımızın hassas olduğu israil konusunda.

Hergün ayrı fitne
daha dün şöyle bi haber vardı; "Ergenekon davası üzerine giden stv 28 şubatla ilgili neden haber yapmıyor" diyor ve ekliyor. "çünkü 28 şubatın mimarlarından birisi fethullah gülendir".

“Size bir fasık haber getirirse, onu iyice araştırın; yoksa bilmeden bir topluluğa karşı kötülük yapar, sonra da yaptığınıza pişman olursunuz.” (49.6)
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2012, 00:52   #15
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynı sloganvari kelamlar
Büyüklerin bir sözü vardir....
Biliyorsan konus ibret alsinlar,
bilmiyorsan sus adam sansinlar.

Insanimiz bu söze riayet etse,
inaninki ihtilafta bile bir rahmetin varligini kavrama imkani buluruz.

Fakat aci netice,
Fikirlerini tekamül ettiremeyen zümreler,
acziyetini sloganlarla ifade edermis...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2012, 00:55   #16
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Hergün ayrı fitne
daha dün şöyle bi haber vardı; "Ergenekon davası üzerine giden stv 28 şubatla ilgili neden haber yapmıyor" diyor ve ekliyor. "çünkü 28 şubatın mimarlarından birisi fethullah gülendir".
Evet ben de okudum o haberi ve sazan milli görüşçüler hemen zıplamış habere
Laa insan bir bakar oda tv kendisi 28 şubatla ilgili tek bir haber yapmış mı?
İnsan da biraz utanma olur..
Eve giren hırsız polise yakalanınca ev sahibini hırsız diye gambazlarmış..

Zaman gazetesi ben bildim bileli hep aynıdır.Çizgisi bellidir sükseli başlık atmaz durgundur sadedir heyecanı sevmez ilkelidir tansiyonu yükseltmez aksine tansiyon düşürür gündem yaratmaz aksine gündemdekileri doğru anlamamızı sağlar hepsi budur

Kendi çevremde de var , STV neden hep Ergenekon haberleri veriyor diye eleştirenler bile var.
Türkiyenin şuan ondan daha önemli gündemi yok ki
Ülke el değiştiriyor ve eski kirli eller hesap veriyor STV neyin haberini yapmalı..

Bunu geçelim de ZAMAN'ı 28 Şubatçıları yazmıyor diye eleştirenler iki dakika haberlere bir göz atsınlar kafi..
Yargılanmaları için en çok hangi kesim haber yapmış..Yine eleştirdikleri cemaat medyasını görecekler..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)