|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ayrica onun söylediklerini tartismaktan ziyade senin tutumun yanlis. Diyelimki cübbeli ilmi konusmuyor ( ki öyle degil kanimca...) bu seninde zirvalaman icin bir sebepmidir? irani karsitirsin demesi elestirilebilir...hatta söylediklerinin hepsini elestirirsin lakin tutarla davranmak sartiyla...usulüne riayet ederek. Ben olsam belki irani karistirsin demem Allah hidayet nasip etsin derim...dogrusu bu olsa gerek. Fakat bu durum, Siianin hazreti Aise hakkindaki tutumunu ve özelliklede Sahabenin önde gelenleriyle alakali tutumunu degistirmez...bunlar inkar edilemez gercekler....genelleme yapmiyorum fakat cok ezici bir cogunlugu böyledir. Ayrica senin Hazreti Aise ve Hazreti Ali hakkindaki söyleminide kiniyorum . Bunu sorgulayacak düzeyde degilsin...degiliz.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir zat-ı muhterem,
İran İsraile bırak saldırmayı bunu dile getirse bile, Gök kubbeyi başına indirriz demişti.. Şimdi de başka bir zat-ı muhteren olumsuzlaştırıyor olayı.. Şia nedir ki, onlarda Allahın kulu değil mi.. Yanlışlarını dile getirmek, doğruyu tebliğ etmek ise, bir '' Din Adamı '' böyle mi davranmalı.. Yusuf İslam'ın Müslümanlığı Kur-an'dan değilde insanlardan öğrenmediğime şükrediyorum demesi çok şey açıklıyor aslında.. Allah ahir zamanda Âd, Semûd gibi davranmaktan korusun bizi ve çağımızı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|