AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-08-2011, 16:15   #21
Kullanıcı Adı
güliş
Standart
Ak Parti ile Bitlismizin çehresi değişti, şehre benzedi sonunda. 50 sene geriden takip ederken şimdi hızla ilerliyoruz, Teşekkürler Ak Partim...
güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-23-2011, 16:43   #22
Kullanıcı Adı
SuS_KuN
Standart
İstanbul ilinin içeriği hazırlanıyor diyor...
SuS_KuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2012, 14:38   #23
Kullanıcı Adı
ömer furkan
Standart SAYIN BAKANLARIMIZ SAĞ OLSUN
Ş URFA da yaşıyorum önceki dönemde A E Fakıbaba AK PARTİden belediye başkanı oldu yaptığı çalışmalar ondan bir önceki dönemin Syn A, Bahçıvan SAADET Partisinden kalan esrler ve çalışmalara kendisi yapmış gibi iyi makyaj yaptı, yetmedi belediyenin parasını iyi yedi borçlandırdı, bu dönemdede Syn S, Eyyüpoğlu nun sayesinde bağımsız olarak kazanan A E Fakıbaba kaldığı yerden devam ediyor parklar bahçeler kaldırımlar, yaptı. ama yapılan bu kaldırımlar parklar ve bahçeler durmadan yapboz oynar gibi bazı yerler bir yıl içinde iki veya üç defa sökülüp yeniden yapılıyor, buralara boşuna harcanan milli servetin hesabını kimse soramıyor, Önceki dönemlerde altyapı sağlam yapılmamış olsaydı, kimse kusura bakmasın yapılan yapılan bu çalışmaların hiçbir anlamı olmayacağı gibi urfanın yapılması gereken çalışmalar unutturuldu, karakoyun deresinin kapanmasını yarım devralan, ikinci dönem olmasına rağmen tamamlamadı aynı zamanda urfa sokaklarının çoğu önceki dönemde yapılmasına rağmen bu dönemde sökülüp yeniden yapılıyor. yapılan işin maliyeti yüksek ama çalışan işçilerin işle ilgili tecrübesi olmadığı gibi kalitesiz işçilik yapılan işide yok sayıyor bir anlamı kalmıyor. bunlar bir yana asıl yapılması gereken çalışmalar projeler seçime yakın dile gelip seçim vaadi olmaktan başka bir işede yaramıyor. yapılması gereken yapılmazken, sonradan yapılması gereken daha önceden yapılıyor belediyeler durmadan borçlandırılıyor, Vekillerimiz işi düşünce gelir, vekillerimiz seçimlerde olduğu gibi gelip halkı dinlese memleketine en az ayda iki defa gelse iyi olurdu. Ş URFA ya SAĞOLSUN GELEN BİRİ VARSA ODA SAYIN BAKANIMIZ FARUK ÇELİK BEYDEN BAŞKASI OLAMAZ, VEKİLLERİMİZ BİZİ, BİZ VEKİLLERİMİZİ UNUTTUK. SAYIN BAKANIMIZI Ş URFAYA İLGİSİNDEN VE YAPTIKLARI VE YAPACAKLARI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI CANI GÖNÜLDEN KUTLAR URFALILAR ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.
ömer furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım