AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-12-2012, 19:08   #11
Kullanıcı Adı
Mavera
arkadaslar cenaze, hastalik, merasim, dügün gibi durumlarda bu tür nezaket geregi eylemler olur.. onun icin birincide niye yapti, ikincide niye yapmadi gibi niyet okumak bence yanlis anlasilmalara neden olur..
tabiki sizede su konuda hak veriyorum birincisi daha önemliyken bir mesaj yayinlanmiyor, ikincisi daha hafifken bir aciklama yapiliyorsa bence ortada nezaket mesajindan öte son günlerdeki yorumlara gönderme var!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2012, 19:41   #12
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
cemaatin medyası mit olayında resmen hükümete karşı tavır aldı.
ben bu vatandaşların bindiği dalı keseceklerini zannetmiyorum ha ak partiye karşı oy kozunu oynuyorlarsa eğer şunu iyi bilsinler bugün recep tayyip erdoğan isminin sadece türkiyede %30 oy karşılığı vardır.
Alt 02-12-2012, 20:03   #13
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cemaatin medyası mit olayında resmen hükümete karşı tavır aldı.
ben bu vatandaşların bindiği dalı keseceklerini zannetmiyorum ha ak partiye karşı oy kozunu oynuyorlarsa eğer şunu iyi bilsinler bugün recep tayyip erdoğan isminin sadece türkiyede %30 oy karşılığı vardır.
Furkan seni bu konuda biraz hevesli gördüm
İyi takip etmiyor ve iyi okumuyorsun...
Cemaatin ne Hükumet nede Hakan Fidan konusunda bir sıkıntısı yok.Tek problem KCK soruşturmalarının aksatılması.

Senin sanırım cemaatten beklediğin haber başlıkları şöyle
"Kim ulan bu savcı başbakanın adamına kafa tutuyor"
Hükumete karşı bir tavır olarak görüyorsan cemaatten böyle haberler bekliyorsun demektir.

Sen şimdi Mit şöyle güzel böyle güzel diye habere girdiğin zaman adama sorarlar Genelkurmay kötümü?...orada yakalanan paşalar generaller adam değilmi? falan filan

Eleştiri yapmak ile taraf olmak aynı şey değildir.

Zaman'ı, Samanyolu Haber'i ve STV'ye tekrar tekrar göz at.
Ne hükumet aleyhinde bir haber vardır nede Hakan Fidan'ın aleyhinde...
Dikkat edersen Mit içindeki çürük elmalara dikkat çekiliyor ve daha dün seninle fidye muhabbeti yaptık.... fideyeyi alanları kovalan
masınmı
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2012, 20:18   #14
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Görevden alınan savcıları savunduğuna göre savcıların hep doğruları yaptığını iddaa ettiğine göre var bunların bir hesabı. Ha ben uyarayım yani biz ak partiye karşı tavır alırız oy vermeyiz medya desteğimizi çekeriz falan hesabına yatacaklarsa bence onlar kaybeder. Cemaatin bindiği dalı kesecek kadar ahmak olduğunada inanmıyorum şahsen. Ama medyalarında bu kadar görevden alınan savcıları savunmaları kalemlerinin hakan fidanı koruma yasasına karşı gösterdiği refleks şüphelerimi arttırıyor.
Alt 02-12-2012, 20:48   #15
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görevden alınan savcıları savunduğuna göre savcıların hep doğruları yaptığını iddaa ettiğine göre var bunların bir hesabı. Ha ben uyarayım yani biz ak partiye karşı tavır alırız oy vermeyiz medya desteğimizi çekeriz falan hesabına yatacaklarsa bence onlar kaybeder. Cemaatin bindiği dalı kesecek kadar ahmak olduğunada inanmıyorum şahsen. Ama medyalarında bu kadar görevden alınan savcıları savunmaları kalemlerinin hakan fidanı koruma yasasına karşı gösterdiği refleks şüphelerimi arttırıyor.
Bak bu Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar'ın twiti
Bu twiti senin dün cemaatin yazarı dediğin Abdullah Akadiroğlu'da retweetledi.

Sence ayrılık nerede?

Konu Yıldırım tarafından (02-12-2012 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-12-2012, 21:08   #16
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
cemaatin tutumunu eleştirenleri silivrici ulusalcı milli görüşçü diye yaftalamak zaten şakirtcanların yeni modası cemaatin yüzleri çoktandır hükümete karşı hopluyorlar zıplıyorlar ama hükümet eskisi gibi fazla yüz vermiyor. başbakan ve cemaatin adamları arasında çok görüş ayrılıkları var bunun sebebi menşei farklılığından ileri geliyor. artık ak parti ve başbakan artık hiç bir yapıya haddinden fazla yüz vermiyor. çünkü ak parti köprüyü geçeli çok oldu. Allah rızası için hizmet edeceksen edersin ha ben kendi yapımın menfaatleri uğruna hizmet ediyorum diyorsan anca gidersin. ak partinin cemaatler konusunda yeni politikası bu. bunu ben seçimden öncede söyledim.
Bugün yaşanan bu güç savaşında eğer cemaat şu an güttüğü politikayı devam ettirirse kaybeden kendisi olur. Bu ülkenin vekillerini bakanlarını belirleyen irade milletin iradesidir. 2011 seçimlerinde ve yeni bakanlar kurulunda bu apaçık belli olmuştur.

Konu Özgür Çağrı tarafından (02-12-2012 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-12-2012, 21:19   #17
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Dün sen Abdullah Akadiroğlu'nun twitter adresini burada paylaştın ve bunun üzerinden cemaat yorumu yaptın.Şamil Tayyar'a gelincemi şahsi görüşü oluyor.Hem Abdullah Akadiroğlu Şamil Tayyar'ında twitini retweetlemiş...Sıkıntı yokyani.

Oyunları bozacağız Allah'ın izniyle.
Görün bakın bu işin sonu hayırlı olacak
Alt 02-12-2012, 21:22   #18
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Oyunlar zaten bozuluyor burak işte birileride bu oyunların bu çarkın bozulmasından rahatsız.
Alt 02-13-2012, 01:42   #19
Kullanıcı Adı
El Emin
Komedi ya vallahi komedi..
Yok niye birincide birşey demedi yok niye ikincide dedi..
Yayınlayacak diye hakkında ayet mi var hadis mi var allah allah isterse paşa keyfi bilir..
Yani niyeti bir mesaj mı gösteriyor..
Bu mesajı yayınlamasaydı gülen cemaat düşmanı olacaktı tabi o kadar tablo bir mesajdan ibaret doğru ya..Allah'ım sen büyüksün kurban olduğum

Ah hocam ah..Şu partiye ne diye bir nebzede olsa desteklersin anlamıyorum ama yinede saygı duyuyorum..Sebeplerin lider yaptığı,hizmetlerin büyük çabalarından nemalananlar bugün rahatlığın hevasından gözlerine halay çektiriyorlar..Bu millete yaşadıkları gerçekten müstehaktı ki bir daha yaşasa bence yine müstehak..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2012, 11:42   #20
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
"Her gün Rabbime iltica edip O'nun yüce dergahına yöneldiğimde her daim dua ettiğim Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ...
Bu satırlar yeterli zaten
Hem başbakan'a geçmiş olsun dileklerine katılıyoruz
Hem de bu sözleri ile birilerinin bir yerlerine tıpa taktığı için ayrıca teşekkür ediyoruz..

Konu manifesto tarafından (02-13-2012 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)