ahmet abi bir kere o video cemaat tarafından yalanlandı ulusalcı kumpas olduğu söylendi ki haklı olabilirler gerçi her ne kadar bugünlerde önlerine geleni aydınlıkçı ulusalcı oda tvci ilan etselerde gülen hocanın direk ağzından böyle ağır suçlamalarda bulunacağına ihtimal vermiyorum.
Benim en çok üzüldüğüm nokta bugün başbakanımızın rahatsızlığı dolayısıyla evinden çıkamıyor ama başbakanın bu durumunu fırsat bilen birileri mit başkanı aracılığıyla başbakanı hedef alıyor ve yıllardır dost bilinenler buna çanak tutuyor.
Allah başbakanımıza acil şifalar versin acilen geri dönsün kötü bir şey olması halinde ortalık birbirine girecektir bundan şüphem yok. Çünkü birileri daha Ahmet Davutoğlu'na bile tahammül edemiyor.
|